Віра Брежнєва розповіла про те, як намагається сподобатися Меладзе: спорт, дієти, кубики льоду і спеціальні маски Ексклюзив

Віра Брежнєва в ексклюзивному інтерв'ю розповіла нам, що вона робить до того, щоб залишатися в ідеальній формі. Сьогодні співачці 38 років, а вона виглядає краще, ніж в молодості.

Мені здається чи ви дійсно схожі на Бріжит Бардо?

Схожість є, але все залежить від макіяжу. У мене була фотосесія з «бабеттою» на голові. Склалося враження, що я її дочка. Правда, у нас очі зовсім різні: у неї темні, а у мене світлі. Якщо погладшаю, буду більше на неї схожа. А ось сімейний доктор називав мене Мариною Владі.

Ви дуже швидко з’явилися «в кадрі» після перших і других пологів.

Преса, звичайно, намагалася знайти 10 відмінностей, але … Зайві «граммчікі», післяпологові розтяжки і «апельсиновий» целюліт помічений не був.

Поділіться досвідом, як прийти у форму після народження дитини?

Мені щастило завдяки сильній волі. Я намагалася не роз’їдатися під час вагітності. Звичайно, будь-яка майбутня мама може виправдати себе, сказавши: «Їм за двох». Не спорю, їсти дуже хочеться!!! Зазнала це звіряче почуття голоду на собі, тому знаю, що «вагітний» апетит можна приборкати. По-перше, треба обмежувати себе. Не можна сидіти на дієті, але збалансоване харчування без надмірностей корисно і вам, і дитині. По-друге, я до 7 місяця займалася пілатесом. Вважаю, що помірні тренування під час і після пологів позитивно впливають на здоров’я. По-третє, повинна бути хороша генетика. Моя мама народила четверо дітей, але до сих пір виглядає шикарно. Потрібно тільки захотіти і правильне харчування стане невід’ємною частиною вашого життя. Зараз можу без проблем обмежувати себе. Мені не доводиться зав’язувати очі, коли проходжу повз булочок або того гірше засинати з думкою про ласий шматочок м’яса.

Ви їсте, як дівчинка-Дюймовочка, по росинці в день?

Головну нішу в моєму раціоні займають овочі і фрукти. Але я не вегетаріанка. Намагаюся щодня вживати білок, м’ясо і рибу. Снідаю вівсяною кашею або кисломолочними продуктами. Обідаю щільно днем, дозволяю собі м’ясну страву з гарніром і салатом. Чесно зізнаюся – супи і борщі їм дуже рідко. Вечеряю «легка» з будь-яким білковим продуктом, але вже без гарніру. Крім того, намагаюся не їсти після 20:00. У мене пізно закінчується день (лягаю спати близько 00:00). Якщо їм о 18:00 вечора, то знову проголодаюсь і не зможу заснути. Вважаю, треба їсти не пізніше, ніж за чотири години до сну. У мене так і виходить.

Які продукти потрапили в «чорний» список вашого раціону?

Насправді, продуктів, яких взагалі не їм, практично немає. Найчастіше, їм усе, але в міру. Це не стосується нелюбимої їжі. Припустимо, солодке, торти і тістечка не зводять мене з розуму. Я не ласун, тому рівно дихаю, дивлячись на бісквіт або згущене молоко. Є продукти, які їм, але намагаюся якомога рідше включати їх в свій раціон – це смажена картопля і макарони. Можу дозволити собі з’їсти тоненький шматочок сірого хліба. Зате практично не вживаю цукор і солодку газовану воду.

Алкоголь?

Ну, вважаю, що келих хорошого вина не з’явиться на моєму тілі у вигляді зайвих кілограмів і сантиметрів.

У вас є надійна дієта, яка ніколи не підводить?

Ні, я не прихильник дієт. Елементарно закривайте рот це завжди допомагає. Пам’ятайте, головна дієта – це спорт! Я сім років відвідую тренажерний зал і займаюся тільки з професійними тренерами. Люблю пілатес, про який вже говорила, і йогу. Але найдієвіша, як на мене, аква-аеробіка. Жінкам, які хочуть схуднути, дуже часто заважає почуття жалості…

Вера Брежнева в молодости: фото во время карьеры в ВИА Гре
Віра Брежнєва в молодості: фото під час кар’єри в ВІА Грі

Ви любите себе жаліти?

Шкодую себе, якщо сильно втомилася… Але це абсолютно не відноситься до дієт, спорту та краси в цілому. Навпаки шкода, якщо залишилася голодною, не встигла поїсти. В цьому плані я дуже схожа на чоловіків. Шлях до мого серця лежить через шлунок (сміється). Голодна Віра зла Віра. Але це не страшно, як тільки поїла, відразу стаю доброю. Мене дратують жінки, які погано виглядають, нічого не хочуть робити, але без кінця скаржаться: «У мене велика попа, пропала талія, стали ширше стегна». Перестань плакати, встань на тренажер, запишись в басейн і через три місяці станеш іншою людиною! Краса – це щоденна робота. При цьому чоловіки не повинні бачити наших старань. Йому не обов’язково знати, як добиваюся ідеального кольору шкіри. Звичайно, всі достоїнства мені дані від природи! (Сміється)

У вас є особисті експрес рецепти краси?

Найкращий експрес-метод – протерти тіло кубиками льоду. Лід можна зробити з чистої води або з відвару ромашки. Добре допомагає правильно підібрана маска. Благо, зараз є мільйон засобів для різних типів шкіри, які швидко надають особі свіжість. Волосся реабілітую в спеціальному центрі. У домашніх умовах користуюся продукцією, яку підібрала методом «проб і помилок». Люблю випробувати новеньке. Можу накупити море косметики, якою не буду користуватися.

Думаєте, реально зберегти стрункість і молодість без пластичних операцій?

Я думаю, без пластики в пенсійному віці реально залишитися молодою в душі (сміється).

Чому ніяк не проходить ажіотаж на «худеньких»? Звичайно, кажуть, що чоловіки не собаки, на кістки не кидаються… Або все ж кидаються?

А хто сказав, що модно бути худою? Ні, думаю, що важливо бути пропорційною і доглянутою жінкою.

Якщо повернеться мода на пишні форми, ви наберете вагу?

Мені некомфортно із зайвою вагою. Я відчуваю себе важкою. Якщо буде мода на пишнотілих жінок, все ж залишуся худою! Сподіваюся, це не вплине на популярність в моїй професії.

Ваші бажання бути в формі диктують виключно рамками шоу-бізнесу?

Не тільки, хоча зізнаюся це важливо, якщо ти співачка. Як мінімум, хочеться себе поважати і з задоволенням дивитися на своє відображення в дзеркалі. Звичайно, величезну роль грає внутрішній світ, який виходить від людини. Особливої формули краси і успіху у мене немає. Щоб довше залишатися красивою, треба частіше посміхатися і робити добро… Хоча, важливо подобатися своєму чоловікові і бути прикладом для дочок. Думаю, Соня і Сара виростуть і скажуть мені: «Мама, ти молодець! У тебе вийшло бути дуже красивою і під час вагітності і після…».

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.