Дружина Кошового Ксенія розповіла про стосунки з Оленою Зеленської

Дружини "лисого з Кварталу" і найголовнішого в "Кварталі" — давні подруги. Це не дивно, адже їхні чоловіки вже багато років працюють разом і теж дружать. Ксенія Кошова розповіла, як змінилося життя Олени Зеленської після того, як вона стала першою леді.

Ксенія Кошова — дружина Євгена Кошового, разом пара з 2007 року. Вони разом прожили народження студії “Кварталу 95” і довгий шлях її чоловіка до успіху і популярності.

На цьому ж шляху Ксенія зустріла одну зі своїх найкращих подруг — дружину президента України Володимира Зеленського Олену. Їх суспільство називають “кварталівськими дружинами”, а Ксенія — точно та людина, яка може розповісти, як змінилася її подруга після набуття статусу першої леді країни.

Ксения Кошевая и Елена Зеленская
Ксенія Кошова і Олена Зеленська

За словами Кошової, Олена була і залишається одним зі сценаристів “Кварталу 95”. Перша леді володіє прекрасним почуттям гумору і вона любить затівати всілякі авантюри з друзями.

Більш того, подруга взагалі не помітила, що Зеленська якось особливо змінилася після інавгурації її чоловіка. Ніяка корона не виросла, як можна було б подумати. Більш того, багато уваги і публічності даються Олені не просто, вона часто переживає через дрібниці, прагне, щоб усе було ідеально.

Семья Кошевых и семья Зеленских
Сім’я Кошових і сім’я Зеленських

Нове “звання” Олени Зеленської все ж вплинуло на спілкування подруг — з’явилося набагато менше часу для спільних зустрічей і розмов за чашкою чаю.

Подруги частіше стали перетинатися на роботі або на громадських заходах, ніж на спільних прогулянках. Проте рідкісні зустрічі проходять дуже позитивно і душевно. Ну і, крім того, ніхто не відміняв телефони та месенджери — дівчата регулярно списуються в соціальних мережах і зідзвонюються.

До речі, саме Кошова пошила для подруги легке біле плаття в напів-діловому стилі для святкування Дня Незалежності в 2019 році. Як розповіла Ксенія, подруга звернулася до неї за кілька днів до свята. Але перша леді точно знала, що її прохання буде виконано якісно і в терміни — адже жіноча дружба таки існує!

“Ми з Оленою дуже давно дружимо сім’ями, ще з часів “95-го Кварталу”. У нас чоловіки разом працювали. Я особливо не люблю цим хвалитися і не користуюся тим, що я дружина відомої людини”, — розповіла один раз Кошова.

Елена Зеленская на праздновании Дня Независимости в платье, которое сшила Ксения Кошевая
Олена Зеленська на святкуванні Дня Незалежності в платті, яке пошила Ксенія Кошова

 

 

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.