“Думала, лікарі їй допоможуть”: Горянський розкрив причину смерті Руслани Писанки, яка лікувалася в Німеччині

19 липня у віці 56 років померла Руслана Писанка. Її колега та друг Володимир Горянський вперше розповів про серйозну хворобу покійної акторки.

Ось вже п’ятий місяць в Україні триває війна, яку розпочала загарбницька росія. Кожен день українці проживають як останній, пропускаючи через себе всі погані та добрі новини, але ранок 19 липня став особливо важким для багатьох – уночі не стало однієї з найжиттєрадісніших “щирих українок”, померла Руслана Писанка.

Приголомшені звісткою не лише фанати, а й колеги артистки. Як виявилося, вона нікому не скаржилася на свої проблеми та не говорила, що серйозно хворіє. Незадовго до початку війни Руслана на сцені театру оступилася, впала, знепритомніла і зламала ногу. Перелом був серйозний, була потрібна операція. Коли в Україні стало неспокійно, вона виїхала до Німеччини на лікування, де лікарі і діагностували їй недугу.

В Германии от болезни умерла Руслана Писанка
В Німеччині від хвороби померла Руслана Писанка

Горянський розкрив причину смерті Руслани Писанки

В інтерв’ю для видання Vesti.ua друг Писанки Володимир Горянський прокоментував смерть актриси. Як він зізнався, ознаки хвороби Руслани були й раніше, просто ніхто цього не розумів чи не хотів розуміти. Актор впевнений, що покійна зірка виснажила себе щільним графіком, так само сильно на ній відбилася смерть мами місяць тому.

Горянский раскрыл причину смерти Русланы Писанки, которая лечилась в Германии
Горянський розкрив причину смерті Руслани Писанки, яка лікувалася в Німеччині

Ще днями Володимир спілкувався з Русланою по телефону, вона була весела і життєрадісна, але стан різко погіршився в ніч 19 липня:

Я зараз розумію, чому вона обрала Німеччину – думала, що місцеві лікарі їй допоможуть…

Яку спадщину залишила після своєї смерті Руслана Писанка і кому вона дістанеться читайте тут.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.