Наталя Могилевська вперше заговорила про своє материнство: “Ми усиновили”

46-річна співачка Наталія Могилевська так і не пізнала сімейного щастя. Артистка двічі була одружена, але обзавестися дітьми їй не пощастило.

Вперше Наталія Могилевська вийшла заміж 2005 року за підприємця Дмитра Чалого. Їхній союз був недовгим — лише 1 рік, у шлюбі дітей не було.

Після шлюбу з Дмитром Наталя мало не одразу вийшла заміж вдруге за бізнесмена Єгора Долінова. Вони були у шлюбі 5 років, але дітьми вони так і не обзавелись.

З 2011 року Наталія Могилевська заміж не виходила та офіційно не заявляла про нові відносини. Наразі артистці 46 років і вона зізнається, що шкодує про те, що так і не стала мамою.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська вперше заговорила про своє материнство

Нещодавно Наталія Могилевська дала інтерв’ю Лілії Ребрик у програмі “Ранок з Україною”. Артистка розповіла про свою волонтерську діяльність. Наразі Могилевська допомагає зокрема дітям, які стали сиротами через війну.

В інтерв’ю Лілія Ребрик запитала Наталію, чи не бажає вона усиновити одного з таких дітей. Могилевська не розгубилася і дала гідну відповідь:

Ми усиновили 43 дитини. Це дитячий будинок в Умані. Ми там уже бували кілька разів. Вони зазнали дуже багато хвилювань. Я приїжджаю до них, а вони кажуть “це наша мама”. Все, що їм потрібно було: одяг, ліки, їжа, просто підтримка – я з ними.

, – розповіла Могилевська.

Наталія Могилевська – одна з небагатьох українських зірок-жінок, які не поїхали за кордон під час вторгнення росії на територію України. Всі ці 5 місяців війни знаменитість знаходиться у Києві та займається волонтерством. Могилевська їздить по госпіталях, військових частинах, дає концерти в метро для звичайних громадян України. Також артистка збирає гроші та продовольство для постраждалих від війни громадян.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!