Лідія Таран про страх повертатися до України та зруйновану квартиру: “Прилітало вже тричі”

Відома телеведуча Лідія Таран із початку повномасштабної війни в Україні разом із донькою поїхала до Франції. Жінка зізнається, що поки що не планує повертатися в Україну через страх втратити своє життя чи життя доньки.

Після вторгнення росії на територію України тисячі українців були змушені залишити свої будинки та виїхати за кордон, аби зберегти життя. Винятком не стала відома телеведуча Лідія Таран. Невдовзі після початку війни вона з дочкою Василиною виїхали жити до Франції.

Дочка Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського
Як виглядає дочка Лідії Таран

Нещодавно Лідія вперше за 5 місяців вирішила відвідати Україну та подивитися, що трапилося з її квартирою, яку, до речі, вона купила лише кілька років тому.

На жаль, житло телеведучої постраждало, але підлягає ремонту. У житловий комплекс, де мешкає Лідія, прилітали російські ракети. Деякі сусідні будинки знищені, а житло Лідії пошкоджене вибуховою хвилею.

Лідія Таран показала зруйновану квартиру

Нещодавно Таран дала інтерв’ю виданню НВ , де вперше розповіла про страх повертатися до України. Жінка зізналася, що місце, де розташована її квартира, не зовсім вдале. Житловий комплекс, де проживає Таран у Києві, розташований біля заводу Артем. Саме туди постійно ціляться ворожі ракети. Туди прилетіло вже тричі, є жертви серед населення. Постраждав і сам житловий комплекс, де знаходиться квартира Таран. Саме тому телеведуча поки що не поспішає повертатися до України.

Також Лідія Таран зізналася, що за 5 місяців проживання у Франції вона добре адаптувалась до місцевого життя. Ще швидше звикнути до нового життя вдалося її дочці Василині. Дівчина навчається у місцевому коледжі, вже обзавелася друзями і навіть трохи вивчила французьку мову.

Також Лідія Таран наголосила, що хоч і перебуває за кордоном, але про Україну не забуває та намагається всіма силами допомогти Батьківщині. Телеведуча розповіла, що вона допомагає фонду телеканалу “1+1” “Ти не один”.

Я збираю, упаковую, домовляюсь про гуманітарку.

, – розповіла Таран.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?