Сумська розповіла про свою дочку, яка живе в росії і мовчить про війну: “Виправдовуватися не буду”

Старша донька актриси Ольги Сумської Антоніна Паперна багато років живе та працює у росії. Там вона стала популярною актрисою, вийшла заміж та народила двох дітей.

Антоніна Паперна – старша дочка відомої української актриси Ольги Сумської від першого шлюбу. Дівчині 32 роки, вона народилася та виросла в Україні. У Києві вона закінчила університет культури та мистецтв, після чого наважилася їхати підкорювати москву. Саме в росії дочка Сумської отримала свої перші ролі і стала популярною та відомою.

З 2017 року Антоніна Паперна живе у цивільному шлюбі з російським актором Володимиром Ягличем і має від нього 2 дітей.

Як виглядає чоловік та дочка Антоніни Паперної
Як виглядає чоловік та дочка Антоніни Паперної

До початку війни, яку розв’язала росія на території України, Антоніна Паперна регулярно приїжджала на Батьківщину та висловлювалася в любові до рідної країни. Однак після початку військових дій в Україні Паперна жодного разу не висловилася з цього приводу.

Мати Антоніни Ольгу Сумську неодноразово в інтерв’ю питали, чому її дочка мовчить та не підтримує Україну. Нещодавно в інтерв’ю програмі “Слава+” Сумська вперше висловилася на цю тему.

Ольга Сумська розповіла, що щодня розмовляє з дочкою, розповідає їй про страшні події, що відбуваються в Україні. Антоніна в курсі того, що відбувається, але не може висловити свою думку через страх. Як відомо, у росії запровадили кримінальну відповідальність за будь-яке висловлювання проти влади чи війни. Тобто для того, щоб висловити свою позицію, потрібно виїжджати з росії, а дочка Сумської Антоніна Паперна, зважаючи на все, робити цього не збирається.

За словами Сумської, всі люди, які живуть у росії, але підтримують Україну, бояться терору з боку влади.

Також актриса сказала, що не виправдовуватиметься за дії своєї старшої дочки, хоча багато хто на це розраховує. Вона розуміє, що не має виправдання перед людьми, які постраждали від війни, перед жінками, які втратили своїх дітей через війну, яку розв’язала росія в Україні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.