Дружина Мірзояна Тоня Матвієнко поскаржилася на фінансові проблеми у війну: “Пропонували прибиральницею бути”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко виїхала від війни в Україні за кордон. Дружина Арсена Мірзояна разом із молодшою дочкою влаштувалася у Великій Британії.

Тоня Матвієнко завжди чесна перед своїми шанувальниками. У новому інтерв’ю для програми “ЖВЛ” на телеканалі 1+1 донька легендарної Ніни Матвієнко розповіла, що додому разом із донькою повернулася лише на місяць, а потім знову поїде за кордон, до Великобританії, де перечікує війну. Як виявилось, зірку наздогнали фінансові проблеми, адже зараз усі концерти благодійні, артисти нічого не заробляють, а в неї в сім’ї троє артистів – вона, чоловік Арсен Мірзоян та мама Ніна Митрофанівна.

Саме брак коштів став причиною, через яку Тоня не залишиться в Україні, до того ж молодшу дочку вже влаштували до школи у Британії. Як мільйони українських біженців Матвієнко живе в Англії за спонсорською програмою, а місцева родина надала їм половину будинку з окремою кухнею. За словами Тоні Матвієнко, її знань англійської недостатньо, тому вона ходить на курси і вже стала на облік до місцевого центру зайнятості, проте найпершу пропозицію про роботу зірка відхилила, бо запропонували працювати прибиральницею.

Вже пропонували прибиральницею бути, сказала – не можу, у мене алергія

, – зізналася Антоніна.

Тоня Матвієнко поскаржилася на фінансові проблеми під час війни
Тоня Матвієнко поскаржилася на фінансові проблеми під час війни

Але корони над головою у неї немає, за словами співачки, може настати момент, коли їй доведеться бути прибиральницею, бо треба заробляти в сім’ю гроші та допомагати літній матері:

У нас вдома три артисти, а концертів не існує платних, лише благодійні, і в мене ще старша дочка

, – поділилася Тоня Матвієнко.

Заради поїздки Тоні з донькою додому Арсен Мірзоян витратив останні на той момент гроші, щоб вистачило на квитки:

Просто навіть немає грошей літати один до одного

, – скаржиться зірка.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!