Тоня Матвієнко зізналася, що розлучення з Арсеном Мірзояном не за горами: “Він зрозумів, що я не жартую”

Тоня Матвієнко поділилася, що після того, як на початку 2022 року вона виклала чоловікові свої претензії письмово, між ними почалися нові стосунки. Про це вона розповіла в інтерв'ю програмі ЖВЛ.

Співачка Тоня Матвієнко стала дружиною артиста Арсена Мірзояна у 2017 році. На той час пара вже виховувала однорічну Ніну, названу на честь відомої народної артистки та мами Тоні Ніни Матвієнко. До речі, історія їх кохання почалася, коли Арсен був у попередньому шлюбі. Разом із дружиною вони виховували двох синів, а Тоня вже мала доньку. На той момент Антоніну критикували за те, що вона зруйнувала сім’ю. Ще більше обурення отримала співачка за інтерв’ю, в якому вона ніби виправдовувалася за свою поведінку:

Ну і що, я також хочу бути щасливою.

До війни родина жила у будинку Ніни Матвієнко. Потім жінкам сім’ї довелося виїхати за межі України. Спочатку Тоня Матвієнко жила в Португалії, Німеччині, а потім у Великій Британії. Майже через півроку співачка все-таки повернулася в Україну, зробивши незабутній сюрприз своїй мамі та чоловікові.

Тоня Матвієнко в інтерв'ю розповіла про кризу у сімейному житті
Тоня Матвієнко в інтерв’ю розповіла про кризу у сімейному житті

В інтерв’ю Тоня Матвієнко розповіла, що не все так гладко у її особистому житті, як здається. На початку цього року у пари виникла криза. Чоловік Тоні не прислухався до неї, вони не розуміли один одного, через це виникли сварки. Тоня Матвієнко розповіла, що допомогло їм упоратися з кризою у відносинах. Вона записала на листочку все, що їй не подобається у стосунках із чоловіком, і дала це йому почитати. На її думку, це стало вдалою ідеєю, адже з того часу Арсен начебто став прислухатися до неї.

Були моменти, які мені весь цей час не подобалися. Мене це все задрало. Я написала йому все, що мені не подобається. Він зрозумів, що я не жартую, і ось тоді він нарешті мене почув.

Також співачка зізналася, що її сім’я зазнає матеріальних труднощів. Концертів зараз немає, лише благодійні. Тоня Матвієнко щиро переживає через те, що у них зараз скрутне фінансове становище, як і у багатьох українців. Перед приїздом в Україну Тоня попросила чоловіка купити їм квитки, щиро кажучи, це були останні накопичені гроші. За словами Антоніни, вона зареєструвалася у центрі зайнятості в Британії. Їй навіть запропонували роботу прибиральниці. Сама Антоніна не приховує, якщо треба буде, то піде працювати, адже не без рук. Ніна Матвієнко трохи шокована від цього, але дочка пояснює, що треба ж дбати про дітей насамперед. У Британії займається музикою, на осінь заплановано концерт.

Коментарі неоднозначні:

  • Тоня, яка ви молодчинка, все чесно та відверто. Багато хто думає, що у артистів дуже великі статки, забуваючи про те, що будь-яка людина, щоб тримати свою життя на гідному рівні багато працювала, а зараз і раді б працювати, та нема де, або оплата за працю мізерна. Бажаю всім нам витримки, гідно пройти ці випробування, не скотитися до злості та ненависті один до одного. Важкі часи минуть обов’язково, а от репутацію людяності буде важко відновити, або взагалі не можливо повернути.
  • Плакали всією сім’єю, що немає коштів, а приїхала додому і скоріше “тусити”. Бла, бла, нікуди не підеш працювати, факт. Нема коштів, продай прикраси. Розлучниця, і гидко, що цю фальш весь час рекламують.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.