Лобода поскаржилася, що сама прибирається і готує: “Перетворююся на жінку, яка варить їжу і пилососить”

Популярна українська співачка Світлана Лобода зробила несподіване для користувачів Мережі зізнання та заявила, що перетворюється на жінку, яка варить їжу та пилососить.

Світлана Лобода до повномасштабної війни росії проти України у 2022 році жила та працювала здебільшого на російській сцені. День 24 лютого це змінив. Співачка підтримала Батьківщину, розкритикувала дії росії і назавжди залишила цю країну, втративши великі гроші через скасування гастролей і рекламних контрактів.

Артистка з кінцями переїхала до Європи, але вже неодноразово бувала у рідному Ірпені, у відновлення якого вкладає власні кошти. Проявивши свою громадянську позицію, Світлана кардинально вплинула життя двох своїх дочок. У новому інтерв’ю Лобода зізналася, що дівчатка тяжко сприйняли переїзд, особливо старша, у якої вже з’явилося своє коло друзів у звичному оточенні.

Як зізналася зірка, вона пояснила Євангеліні, що вони повернутися не можуть і не повернуться. Дочка співачки все розуміє, але не приховує, що їй тяжко.

Лобода поскаржилася, що сама забирається і готує
Лобода поскаржилася, що сама прибирається і готує

Також Світлана розповіла, що в останні місяці забула про зіркове життя, її спіткала апатія і вона почала займатися домашнім побутом:

Я відчувала, що просто в’яну і перетворююся на жінку, яка з ранку до вечора на телефоні, плюс варить їжу вдома, прибирає, пилососить, чого я ніколи в житті не робила

, – заявила Лобода.

Поживши якийсь час у такому стані, Світлана зрозуміла, що має повернутися до того, що виходить у неї найкраще – до концертної діяльності. Довгий час вона просто не могла знайти сили на це, не могла дозволити собі виступати, бо віддавала всю себе волонтерській діяльності, але вирішила, що має дарувати свій голос мільйонам українців, розкиданих по всьому світу через війну:

Я співатиму для тих, хто став на бік добра. Тому що правий завжди той, хто захищає свій дім, свою сім’ю, свою країну

Лобода поскаржилася, що сама забирається і готує
Лобода поскаржилася, що сама прибирається і готує

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.