Ольга Фреймут розповіла про життя в Лондоні і про те, чому в Європі краще: “Не буду повертатися”

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут останні півроку мешкає у Лондоні і повертатися до України найближчим часом зірка не збирається.

Ольга Фреймут коли розпочалася повномасштабна війна росії проти України знаходилася за кордоном. Незадовго до 24 лютого телезірка з молодшими дітьми відлетіла до Франції святкувати своє 40-річчя, її чоловік Володимир Локотко залишився у Києві. Фреймут зізналася, що відчувала біду, що насувається. Коли її друзів-іноземців попросили виїхати з України, Ольга перед від’їздом на відпочинок взяла з собою усі документи дітей та скриньку з коштовностями.

Ольга Фреймут розповіла про життя в Лондоні та про те, чому в Європі краще
Ольга Фреймут розповіла про життя в Лондоні та про те, чому в Європі краще

З Франції телеведуча перебралася до Лондона до родичів. Її старша дочка Злата Мітчелл є громадянкою Британії, тож Ольга з дітьми отримали там резидентство. В інтерв’ю Фреймут наголосила на тому, що вони не біженці і не подавалися на біженство, знаменитість там працює. Вона влаштувалася в газету, де пише щоденну колонку про Україну.

Фреймут зізналася, що в Лондоні втрачає себе:

Особисто я відчуваю провину за те, що часто скаржилася, говорила, що в Європі краще, і тільки тепер, коли пожила в Лондоні, розумію, що найкраще в Україні

, – поділилася Ольга.

При цьому телезірка не збирається повертатися додому найближчим часом:

Я не можу зараз і не буду повертатися, поки літають бомби, бо я мама, і мої материнські інстинкти сильніші за мої егоїстичні бажання повернутися до України.

Архівне сімейне фото Олги Фреймут
Ольга Фреймут розповіла про життя в Лондоні та про те, чому в Європі краще

Фреймут взяла на себе обов’язок берегти дітей від війни, але сподівається, що вже до Нового року вони будуть вдома. Телеведуча поділилася своєю найбільшою мрією зараз – на Різдво зібратися у себе вдома з усією родиною за великим столом, разом колядувати та радіти з того, чого раніше на жаль не цінували, як і багато українців.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?