Сестра Фріске розповіла, як Шепелєв знущався з Жанни під час вагітності: не давав їсти і обзивав

Молодша сестра покійної російської співачки Жанни Фріске розповіла, як погано до зірки насправді ставився її цивільний чоловік Дмитро Шепелєв.

Жанна Фріске була дуже популярною співачкою, тому новина про її хворобу сколихнула мільйони людей. Незабаром після народження її єдиного сина Платона від телеведучого Дмитра Шепелєва Фріске діагностували рак головного мозку. На лікування зірки жертвували гроші звичайні люди, але дива не сталося і 2015 року Жанна померла.

Після смерті артистки Шепелєв самостійно виховував дитину, не допускаючи в цей процес втручання родичів Фріске. Між ними склалися тяжкі стосунки, які вони роками з’ясовували у судах та на різних телешоу. Зараз Дмитро Шепелєв щасливий у шлюбі з іншою жінкою, яка народила йому другого сина, але історія з Жанною досі продовжується.

Сестра Фріске розповіла, як Шепелєв знущався з Жанни під час вагітності
Сестра Фріске розповіла, як Шепелєв знущався з Жанни під час вагітності

Рідна сестра Фріске стала учасницею скандальної програми “Секрет на мільйон” з Лерою Кудрявцевою та в ефірі розповіла подробиці шлюбу Шепелєва та Фріске, який за її словами був не такий ідеальний, яким здавався збоку. Кудрявцева до слова також виставляла Шепелєва в невигідному світлі і звинувачувала його в поганому ставленні до Жанни.

Наталія Фріске стверджує, що телеведучий жахливо ставився до цивільної дружини, коли вона була вагітна:

Вона дуже боялася погладшати, тому що Діма весь час називав її жирним бурундуком.

, – заявила родичка співачки.

Сестра Фриске рассказала, как Шепелев издевался над Жанной во время беременности
Сестра Фріске розповіла, як Шепелєв знущався з Жанни під час вагітності

За словами Наталії, Шепелєв годував Жанну одним рисом, а коли вона захворіла, ставився до її лікування не з належним ступенем серйозності, нібито раптово вирішивши завершити терапію. Нині Дмитро перешкоджає спілкуванню Платона з рідними по материнській лінії. Сам Шепелєв стверджує, що не робив би цього, якби не отримував погроз від батька покійної Жанни Фріске на свою адресу.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.