Надя Дорофєєва назвала причину розлучення з Дантесом і розповіла про роман з Кацуріним: “Ми просто закохалися”

Особисте життя Наді Дорофєєвої зараз у всіх на слуху. Співачка розійшлася зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу та одразу ж оголосила про нові стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним.

Надю Дорофєєву та Володимира Дантеса вважали найкрасивішою та найміцнішою парою в українському шоу-бізнесі. Вони були разом 10 років, 7 з яких одружені. Всі ці роки вони демонстрували своє кохання на камеру і говорили в інтерв’ю про своє сімейне щастя та плани обзавестися дітьми.

Надя Дорофєєва назвала причину розлучення з Дантесом і розповіла про роман із Кацуріним

Однак у березні цього року Дантес та Дорофєєва вразили публіку заявою про розлучення. Цього ж дня близькі друзі Наді та Вови родина Кацуріних також оголосила про розлучення. Шанувальники одразу почали підозрювати, що причина цього – роман Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна. Ці чутки виявилися правдою. Пройшло зовсім небагато часу, як Дорофєєва та Кацурін оголосили себе парою.

Надя Дорофєєва назвала причину розлучення з Дантесом і розповіла про роман із Кацуріним

Співачку відразу почали критикувати і буквально завалювати негативними коментарями в Мережі. Дорофєєву звинувачували в тому, що вона зрадила своєму чоловікові з їхнім спільним другом і увела Кацуріна з родини, незважаючи на те, що він має двох маленьких дітей.

Через велику кількість критики та негативу Надя Дорофєєва весь цей час не коментувала ні розлучення з Дантесом, ні свої нові стосунки. Проте нещодавно співачка дала своє перше інтерв’ю на цю тему програмі ” ЖВЛ “.

Надя Дорофєєва назвала причину розлучення з Дантесом і розповіла про роман із Кацуріним

Надя заявила, що розлучилася зі своїм чоловіком не через зраду, а нібито через те, що в них зникли почуття.

Наше розлучення було дуже складним. Ми спілкувалися про це півроку. Ми розуміли, що ми друзі. Нам дуже добре жилося, але це не працює, як жінка та чоловік.

– сказала Надя Дорофєєва.

Щодо роману з Кацуріним, Дорофєєва запевняє, що люди дуже багато додумують те, чого немає насправді. За словами співачки, вони просто закохалися одна в одного. Той факт, що Кацурін покинув свою дружину та двох дітей того ж дня, коли Дорофєєва оголосила про розлучення з Дантесом, співачка коментувати не хоче.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".