Володимир Дантес зізнався, чому його ніколи не візьмуть до ЗСУ: великі проблеми зі здоров’ям

Багато зірок шоу-бізнесу з перших днів війни захищають нашу країну від російських окупантів у лавах армії чи тероборони. Володимир Дантес чесно зізнався, чому не пішов воювати.

Шоумен Володимир Дантес, який нещодавно розлучився з Надією Дорофєєвою, в інтерв’ю Славі Дьоміну відповів як є на запитання про те, чому не служить в ЗСУ. Виявляється, співак ще з 18 років страждає на проблеми із зором, які так і не вирішив за ці роки. На одне око співак майже не бачить. Проте Дантес допомагає чим може: виступає на благодійних концертах, донатить, висвітлює події на своїй сторінці.

Для мене це питання, яке закінчилося ще у 18 років. Я майже списаний. Мене з моїм здоров’ям візьмуть папірці перекладати чи чистити картоплю.

Нагадаємо, що після розлучення зі співачкою Надією Дорофєєвою Дантес оскандалився своїми відвертими жартами про стосунки колишніх, які обмінялись партнерами. Надя Дорофєєва ще навесні зізналася про роман із ресторатором Михайлом Кацуріним, а Володимир тягнув до осені, щоб зізнатися публіці у стосунках із колишньою дружиною Кацуріна – Дашею. Недавнє освідчення на широку аудиторію викликало фурор, хоча більшість глядачів і так здогадувалися про далеко не дружні стосунки між Дашею та Вовою. Нагадаємо, що Кацуріни мають двох маленьких дітей.

Скріншот із відеоролика, опублікованого в Інстаграм
Скріншот з відеоролика, опублікованого в Інстаграм: Даша Кацуріна та Вова Дантес

До розлучення пари були найкращими друзями, часто відпочивали та проводили сімейні свята разом. Кохана Вови зробила ще одну сенсаційну заяву, що колись, будучи 16-річним дівчиськом, вкрала із сім’ї чоловіка, закрутила йому голову і зруйнувала молоду сім’ю. Тепер життєвий бумеранг наздогнав її – найкраща подруга Надя Дорофєєва зруйнувала вже тепер її сім’ю. Цікаво, що багато читачів соцмереж зіркових пар упевнені, що ці нові союзи триватимуть недовго, до перших проблем. Ми ж впевнені, що життя саме розставить усе на свої місця, нам залишається тільки спостерігати та вчитися на чужих помилках.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.