Куди зник і як виглядає Сергій Сивохо: схудлий шоумен поділився подробицями в ексклюзивному інтерв’ю

Сергій Сивохо прославився у багатьох сферах, проте українцям він здебільшого відомий своєю діяльністю у культурній та розважальній галузях. В ексклюзивному інтерв'ю Сівохо розповів, куди зник з початку повномасштабної війни і чому так довго не з'являвся на публіці

З початку повномасштабного наступу росії на територію України громадський, культурний та політичний діяч Сергій Сивохо займається волонтерством та благодійністю. В ексклюзивному інтерв’ю для журналістів видання “Vesti” Сергій докладно розповів про сферу своєї діяльності.

Так, Сергій Сивохо є лідером громадської організації Національна платформа відновлення та єдності, яка на початку повномасштабного наступу створила проєкт “Людям від людей”. Головним завданням та метою створеного проєкту стало забезпечення безпеки доставки гуманітарної допомоги конкретним людям від конкретних відправників. Так, Сивохо займається волонтерською діяльністю, яка стосується переселенців та біженців в Україні.

У роботі команди НПВЕ головним завданням завжди були люди. Окупанти збільшили обсяг нашої роботи та ускладнили її. Ми доставляємо допомогу конкретним людям від конкретних людей у конкретне місце

, – заявив у коментарі для журналістів “Вестей” Сергій Сивохо.

Сергій Сивохо поділився з журналістами подробицями робочого життя
Сергій Сивохо поділився з журналістами подробицями робочого життя

Крім того, громадський діяч додав, що організація, якою він управляє, є гарантом безпеки для людей, які хочуть доставити чи отримати певну допомогу. Сивохо поділився, що крайнім населеним пунктом, куди було здійснено безпечну доставку посилок, виявилося село Тоненьке. Цей населений пункт знаходиться недалеко від Авдіївки та Пісків.

Сергій Сивохо заявив, що він на всі сто відсотків упевнений у діях організації, де є лідером. Таку впевненість йому дає усвідомлення, що він знайомий з обома сторонами процесу доставки посилок – з людьми, які її відправляють, а також з людьми, які її одержують.

Крім того, Сергій Сивохо поділився деталями своєї роботи з переселенцями та внутрішньо переміщеними особами. За словами знаменитості, найскладніше доводиться біженцям знайти житло і роботу, а тому багато хто приймає рішення повернутися додому, адже там є свій будинок, запаси їжі або домашню худобу, що приносить дохід і користь.

На питання, чи впливає стрес, який довелося пережити переселенцям, на процес адаптації на новому місці, Сівохо відповів ствердно. Однак, за одкровенням чоловіка, члени благодійних організацій активно допомагають людям справлятися з подібним стресом та адаптуватися до нового життя.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.