Потап повернувся в Україну і пояснив, чому півроку переховувався за кордоном: “Я працював увесь цей час”

Відомий український виконавець та продюсер Потап уперше за весь період повномасштабної війни в Україні повернувся на батьківщину з-за кордону. Артист прийшов у студію програми "Cніданок з 1+1" та розповів, чим він займався весь цей час.

Зіркове подружжя Потапа та Настю Каменських війна в Україні застала, коли вони були у робочій поїздці до Іспанії. Артисти вирішили не повертатися одразу на Батьківщину, де було небезпечно, а залишитися за кордоном. Однак навіть будучи не в Україні, Потап та Настя активно займалися волонтерством та давали благодійні концерти, гроші з яких призначалися на потреби України.

Потап повернувся до України і пояснив, чому півроку переховувався за кордоном

Настя Каменських повернулася на Батьківщину ще у серпні, а ось її чоловік Потап приїхав до України лише зараз – у вересні.

15 вересня Олексій Потапенко з’явився в ранковій програмі “Сніданок з 1+1”, де розповів, чим займався 6 місяців за кордоном і куди він зник.

Я не був у ефірі, але я весь цей час працював. Від Польщі до Латинської Америки. Ми працювали багато, зробили дуже багато.

, – розповів Потап.

За словами артиста, він із Настею Каменських на благодійних концертах зібрали близько 100 мільйонів гривень на потреби України.

Настя приїжджала, розповідала, що ми як сім’я волонтерів зібрали 75 мільйонів гривень. Тож уже я можу сказати, що ми впевнено йдемо до суми 100 мільйонів гривень.

, – повідомив Олексій Потапенко.

Також артист розповів, як він реагує на хейт на соціальних мережах. Нагадаємо, Потапа дуже багато засуджували за те, що після початку військових дій в Україні не повернувся на Батьківщину, а залишився за кордоном. Фоловери засипали артиста негативними коментарями у соціальних мережах.

Однак Потап стверджує, що не помітив збільшення негативу на свою адресу.

Я не відчув, що стало більше хейту, я відчув, що хейт став більш спрямованим і спрямованим не лише українцями. Я розумію, що зараз керують хейтом. Хейт зараз ця зброя в руках ворога.

, – підсумував Олексій Потапенко.

Схожі статті

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.