Полякова відправила свою 10-річну доньку в школу-інтернат у Британії: на сім’ю як у сина Кароль не вистачило

Цього року відома українська співачка Оля Полякова відправила двох своїх дітей навчатись за кордон. За словами артистки, у неї просто немає часу на виховання дочок.

Оля Полякова – не лише популярна українська співачка, а й мати двох дітей. Старшій дочці артистці Маші 17 років і цього року закінчила середню школу. Молодшій дочці Полякової Алісі лише 10 років, але співачка вирішила, що вона тепер навчатиметься за кордоном.

Про це Оля Полякова розповіла в інтерв’ю програмі ” ЖВЛ “. Співачка зізналася, що рішення віддати 10-річну доньку вчитися за кордон їй далося дуже складно, адже Аліса дуже домашня дитина. Та й сама дівчинка благала маму не віддавати її до школи-інтернату. Полякова запевняє, що змогла переконати доньку, коли поговорила з нею до душам і пояснила, що їй потрібно заробляти гроші на допомогу Україні.

Оля Полякова відправила свою 10-річну доньку до школи-інтернату у Британії

За словами артистки, навчальний заклад, де навчатиметься її молодша дочка, знаходиться у Британії. Це навчальний заклад формату “boarding”, що означає навчання разом із проживанням. В Україні такі заклади називають школою-інтернатом.

До речі, старша дочка Олі Полякової Маша тепер теж навчається у Великій Британії. Туди 17-річна дівчина вступила після закінчення середньої школи у Києві. У закордонному ВНЗ донька Полякової вивчатиме музику.

Як виглядають діти Олі Полякової
Як виглядають діти Олі Полякової

Варто зазначити, що спочатку 17-річна Маша Полякова планувала навчатися у дуже популярному та дорогому навчальному закладі США у Берклі. Однак після початку повномасштабної війни в Україні сім’я Полякових зрозуміла, що вони тепер не можуть оплачувати дороге навчання Каліфорнійського університету, яке коштує понад 40 тисяч доларів на рік. Саме тому було ухвалено рішення, що 17-річна Маша вступатиме до бюджетнішого університету Британії.

Нагадаємо, Оля Полякова – не єдина українська артистка, яка вирішила, що її малолітній дитині краще навчатись за кордоном. Наприклад, син співачки Тіни Кароль з віку 7 років навчатиметься у престижній лондонській школі. На відміну від дочки Полякової, син Кароль у Лондоні живе не в інтернаті, а українській родині, яка допомагає йому не забути рідну мову та пам’ятати українські традиції.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.