Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала телеведучою і чи допомогли їй у цьому зв’язку: “Витягли з мішка”

Відомий український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк багато років працював разом зі зрадницею Оксаною Марченко та розповів, як вона потрапила на ТБ.

Ігор Кондратюк та Оксана Марченко працювали разом у таких шоу талантів, як “Х-Фактор” та “Україна має талант”, через що глядачі почали вважати їх друзями. Але, як сам зазначав продюсер, між ними були виключно професійні стосунки, своєю подругою він Оксану ніколи не називав. При цьому Кондратюку відома піднаготна кар’єрного шляху Марченко, яка прийшла на телебачення після навчання на історичному факультеті.

Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала телеведучою
Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала телеведучою

На YouTube-каналі “Давай не будемо” Ігор Васильович розповів, чи мала Оксана зв’язки, завдяки яким вона пробилася на СТБ. За словами Кондратюка, свій шлях на телебачення Марченко проклала самостійно:

Вона була студенткою історичного факультету. Я знаю її батька і бачив її маму, вона не мала зв’язків. На “Х-Фактор” як її взяли. По-перше, на той момент вона мала якісь свої передачі. Ми знали, що є така Оксана Марченко, тобто її не витягли з мішка

, – розповів Кондратюк.

Після повномасштабного російського вторгнення на територію України Марченко проявила свою зрадницьку позицію, давши прес-конференцію у москві, на якій вона закликала звільнити з-під варти її чоловіка Віктора Медведчука. Незадовго до початку війни сама телеведуча втекла в росію через білорусь, а Медведчук втік з-під домашнього арешту, але незабаром його затримали, коли він намагався перетнути кордон.

Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала телеведучою
Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала телеведучою

За спогадами Кондратюка, хоч зараз у це важко повірити, але під час своєї телевізійної кар’єри Марченко просувала українську мову, а її батько ходив на ефіри у вишиванці. З 2014 року між ними пробігла кішка, коли з’ясувалося, що позиція Оксани щодо ситуації на Донеччині кардинально протилежна думці Ігоря.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.