“Я людей не ображаю”: екстрасенс Хаял Алекперов ошелешив Сергія Притулу своїм передбаченням

Відомий екстрасенс Хаял Алекперов у програмі Григорія Решетніка зробив передбачення для популярного телеведучого та волонтера Сергія Притули.

Багато років Григорій Решетнік веде романтичні реаліті-шоу на каналі СТБ. Тепер він спробував себе в амплуа інтерв’юера у програмі “Як ти?”. Одним із гостей став переможець “Битви екстрасенсів” Хаял Алекперов, який розповів, яким був для нього день 24 лютого 2022 року, коли росія розв’язала повномасштабну війну проти України, а також зробив прогноз для Сергія Притули.

У перший день війни Хаял зібрав усіх людей, які йому дорогі та відвіз на захід країни. Багато його знайомих іноземців бігли за кордон, але він цього не зробив, бо не хотів кидати друзів та коханих людей, не хотів зраджувати свою честь і гордість і точно розумів, що якщо поїде – не зможе спати спокійно.

Чи є дружина у Хаяла Алекперова і як вона виглядає
Екстрасенс Хаял Алекперов ошелешив Сергія Притулу своїм передбаченням

Алекперов допомагає українським захисникам не лише молитвами, а й фінансами. Він робить пожертвування через Сергія Притулу та його благодійний фонд. Коли Решетнік про це дізнався, відразу згадав, як у 2014 році на зйомках одного проекту Хаял сказав Притулі, що на нього чекає велике майбутнє і серйозна місія. Екстрасенс розповів докладніше про це:

Дуже багато людей просто на дорозі підходять і запитують – а що на мене чекає? Зрозуміло, людей я не ображаю, але… ну що на тебе чекає, що на тебе чекає… кажу – до побачення і поїхав. Я коли бачу певні сили, знаки за людьми, це три знаки – будуть труднощі, потім добре, буде нормально, все життя нормально, а ще коли я бачу крила та знак Соломон, я розумію – все, його вже ведуть, він туди піде по-любому, хоч що зроби. Ось я побачив і йому підказав. Ми всі сильні, слабких людей немає, всі по-своєму сильні. Даремно люди не приходять у цей світ, у кожного якась місія є, просто Господь не посилає даремно людей, деякі люди народжуються, живуть для доброти, для світла, для допомоги іншим людям, а деякі народжуються, щоб чинити зло, чорту чи дияволу служити, але не Богу

Популярне

Схожі статті

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.