Потап повернувся до України і пояснив, чому півроку переховувався за кордоном: вагітна Каменських не мовчить

Нещодавно відомий український виконавець і продюсер Потап вперше приїхав до України за весь час війни. Артист дав інтерв'ю, в якому пояснив, чим він увесь час займався за кордоном.

Коли почалася повномасштабна війна в Україні, зіркове подружжя Потап та Настя Каменських перебували в Іспанії. Подружжя вирішили залишитися за кордоном і не повертатися в Україну, поки там не буде хоч відносно безпечно. Однак, навіть будучи за кордоном, Потап та Настя Каменських робили все від себе можливе, щоб допомогти рідній країні та потерпілим у війні людям. Спочатку вони займалися волонтерством, а пізніше організували цілий тур різними країнами Європи з благодійними концертами, гроші з яких пішли на потреби ЗСУ та постраждалих у війні людей.

Потап повернувся до України і пояснив, чому півроку переховувався за кордоном

Першою з-за кордону до України повернулася Настя Каменських. Співачка наважилася повертатися лише у серпні, через півроку війни. А ось Потап залишився за кордоном довше і повернувся додому лише у вересні. Артист уже встиг дати своє перше інтерв’ю програмі ” Сніданок з 1+1 ” після повернення, де розповів, чим він займався весь цей час за кордоном.

За словами Потапа, він весь цей час активно працював та об’їздив із концертами не лише Європу, а й Латинську Америку. Артист стверджує, що вони з Каменських зібрали близько 100 мільйонів гривень, які передали на потреби України, а саме на військову та гуманітарну допомогу.

Потап повернувся до України і пояснив, чому півроку переховувався за кордоном
Потап повернувся до України і пояснив, чому півроку переховувався за кордоном

За час відсутності Потапа в Україні на нього обрушилося море хейту. Публіка критикувала артиста, що він нібито відсиджується в Іспанії, доки у його рідній країні війна. Крім того, негативні заяви у бік артиста звучали з вуст і відомих людей. Так, співачка Анастасія Приходько в одному з інтерв’ю привселюдно висміяла Потапа. Вона передбачала, як зустрічатиме його в Україні після перемоги.

Однак сам Потап на запитання про хейт відповів, що не відчуває це на собі. За словами артиста, його завжди за щось критикували, а зараз хейт став спрямованішим. Артист вважає, що такий шквал негативу у його бік створено насамперед не українцями, а ворогом, який веде війну і на інформаційному фронті.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.