Олег Скрипка зізнався, що мав багаторічний та прибутковий бізнес у росії: “Я заробляв дуже багато”

Олег Скрипка, відомий як лідер українського рок-гурту "Воплі Відоплясова", на тлі останніх подій дав чесне інтерв'ю та зізнався, що мав у росії багаторічний та прибутковий бізнес.

Олег Скрипка є одним із тих українських артистів, хто активно підтримує Україну у боротьбі за свободу та незалежність, займається благодійними концертами та розвиває українську культуру. Нещодавно розгорнувся скандал, пов’язаний зі скасуванням виступів “ВВ” у Німеччині, тоді як зрадниця України Ані Лорак анонсувала свої концерти по Європі, назвавшись найтитулованішою українською співачкою.

В інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк Скрипка розповів усі деталі скандалу, а також зробив несподіване для мільйонів шанувальників творчості гурту “Воплі Відоплясова” зізнання співака про те, що довгі роки мав бізнес у росії.

Олег Скрипка зізнався, що мав багаторічний та прибутковий бізнес у Росії
Олег Скрипка зізнався, що мав багаторічний та прибутковий бізнес у росії

Зароблені там гроші він вкладав у популярні музичні фестивалі в Україні. Як зізнався Олег, це була його така схема, за якої він хотів, щоб росіяни інвестували в українську культуру, і так усе й було:

Я заробляв дуже багато, дуже

, – сказав Скрипка та пояснив, що під бізнесом він має на увазі концерти “ВВ” до подій 2014 року.

Як стверджує співак, колектив збирав повні зали в рф, але після російського вторгнення туди більше ні ногою. Журналістка поцікавилася у зірки, на які кошти він зараз живе та забезпечує сім’ю з огляду на те, що всі концерти нині благодійні. Триматися на плаву Скрипці допомагає збір авторських відрахувань за відтворення його музичних композицій:

Запрацювала дуже добре ця схема – збір авторських. Ми збираємо авторські

, – розповів Скрипка.

Олег Скрипка зізнався, що мав багаторічний та прибутковий бізнес у Росії
Олег Скрипка зізнався, що мав багаторічний та прибутковий бізнес у росії

Зібрані на виступах кошти “Воплі Відоплясова” перераховують на благодійність, а живуть на добові, які в середньому становлять 50-100 євро. Також артист володіє нерухомістю у Києві.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.