Екс-друг Лорак заявив, що на другий день війни її покинула вся команда: “Це в основному українці”

З початку повномасштабної війни в Україні співачка Ані Лорак, яка останні 8 років живе і працює у росії, зникла з інформаційного простору і мовчить про події, що відбуваються на її Батьківщині. Виявилось, у співачки-зрадниці не все так добре у росії.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України багато зірок, які працювали у росії, підтримали Україну і виїхали за кордон. Однак співачка Ані Лорак, яка до 2014 року була зіркою номер 1 в Україні, не підтримала Батьківщину. Артистка прийняла для себе рішення мовчати і навіть видалила свою сторінку в Інстаграм, де у неї було 7 мільйонів підписників. Швидше за все Ані Лорак прийняла для себе таке рішення, бо боялася втратити заробітки в росії, а також своє майно.

Стало відомо, чому Ані Лорак повернулась до росії
Екс-друг Лорак заявив, що на другий день війни її покинула вся команда

Однак така позиція Ані Лорак стала для неї величезною помилкою, адже співачку тепер недолюблюють не тільки в Україні, а і у Європі. Так, зараз один за одним зриваються концерти, які були заплановані зіркою у Чехії та у Німеччині. У Празі організатори вже відмінили виступ проросійської співачки, а у Німеччині збираються мітинги проти концертів Ані Лорак. Більш того, у росії співачку, схоже, теж тепер не раді бачити. Відомо, що  у росії відмінили тур Ані Лорак, який був запланований ще в 2021 році.

Нещодавно український режисер Олег Бондарчук, який раніше тісно дружив з Ані Лорак,  в інтерв’ю Аліні Доротюк розповів про те, що співачка лишилась без своєї команди. Так, по словам Бондарчука, майже вся команда Ані Лорак – це українці. Після початку війни всі вони вже на другий день поїхали до своєї рідні в Україну, залишивши співачку одну.

Тому зараз усіма своїми справами вона займається сама. Тому це все виглядає безглуздо

, – сказав Боднарчук в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Нагадаємо, нещодавно Ані Лорак вперше з’явилася після 7 місяців війни. Співачка відновила свій Інстаграм-блог і написала пост, де заявила, що вона поза політикою і “несе любов людям через музику”. Також відомо, що Ані Лорак готується дати велике інтерв’ю російській журналістці.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.