Даша Кацуріна розповіла, як Дантес дізнався про зраду Дорофєєвої з її чоловіком: “Я йому зателефонувала”

Відома рестораторка та нова дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна вперше дала велике інтерв'ю, де розповіла правду про розлучення з чоловіком та свої нові стосунки.

Особисте життя Володимира Дантеса, Наді Дорофєєвої та сім’ї Кацуріних обговорюють уже більше ніж півроку. Справа в тому, що дві сім’ї, які міцно дружили і здавались щасливими, в один день повідомили про розлучення. Хоча колишні подружжя не говорили, в чому причина розлучення, прихильники зірок і так здогадались в чому справа. В Мережі почали поговорювати, що Надя Дорофєєва зрадила Дантесу з Михайлом Кацуріним. Слухи виявились реальністю і вже через пару місяців Дорофєєва і кацурін оголосили про свої стосунки.

Як виглядає новий хлопець Наді Дорофєєвої

Цікаво, що в результаті колишня дружина Кацуріна Даша зійшлася з Дантесом і нещодавно публічно зізнались один одному в коханні.

Хто кому зрадив і як зародились нові стосунки вперше розповіла Даша Кацуріна в інтерв’ю Василісі Фроловій, яке було опубліковане 26 вересня.

Дівчина пригадала, як повідомила Дантесу про зраду Дорофєєвої з її чоловіком Михайлом Кацуріним.

Я йому зателефонувала і сказала: “Якщо ти знав, то я тебе вб’ю!” І він такий: “Що? Ні!”

,- розповіла Даша.

Однак дівчина підкреслила, що на момент цієї телефонної розмови Дантес і Дорофєєва вже не жили разом.

Також Даша Кацуріна розповіла, як зародились їх з Дантесом почуття. Дівчина зізнається, їх об’єднало спільне “горе”. Вони підтримували один одного і багато часу проводили разом. Кацуріна запевняє, що любовні флюїди між ними утворилися через багато часу після розлучення.

Дантес и Кацурина могут скоро расстаться
Як виглядає нова дівчина Дантеса

По словам Даші, стосунки з Дантесом дуже особливі, адже утворилася після довгих років дружби. Вони знають один одного з різних боків, знають всі плюси та мінуси один одного. Саме тому, Даша вірить, що ці стосунки будуть набагато міцніші ніж у її минулому шлюбі.

Варто відзначити, що Даша Кацуріна має двох дітей від попереднього шлюбу, меншому з яких лише 1 рік. В інтерв’ю дівчина наголосила, що її новий коханий Володимир Дантес швидко знайшов спільну мову з дітьми і гарно з ними ладнає.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.