“Де ти ходиш?”: Тоня Матвієнко вперше за пів року побувала в Україні – зустріла Тополю після служби на фронті

Знаменита Тоня Матвієнко нещодавно пригадала, як вперше за пів року повномасштабної війни повернулась додому і розповіла, як пройшла зустріч із Тарасом Тополею

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України багато громадян вирішили тимчасово або “з кінцями” переїхати за кордон, аби зберегти себе та свої сім’ї. Відтак українська співачка та акторка Тоня Матвієнко за ці сім місяців жила і в Португалії, і в Німеччина. Наразі артистка перебуває у Великобританії. Проте, як зізналась Тоня, наприкінці серпня вона приїздила додому, але була в Україні недовго.

В інтерв’ю для “24 каналу” Тоня Матвієнко зізналась, що проживає у Великобританії разом зі своїми доньками. Окрім того, артистка поділилась із журналістами деталями свого нового життя й розповіла, як вони з сім’єю пораються з фінансовими проблемами.

Нагадаємо, що артистка зізнавалась в тому, що для її з Арсеном Мірзояном сім’ї настали важкі часи – зараз знаменитості майже не заробляють, а тому змушені буквально зводити кінці з кінцями. Матвієнко зізналась, що багато зірок зараз у скруті, адже вони не отримують коштів з концертів, як раніше – тепер майже всі займаються благодійністю. Саме тому артистка вирішила поїхати до Великобританії – аби отримувати допомогу для переселенців.

Складнощів додає і той факт, що у них з чоловіком немає бізнесу або іншого стороннього доходу. Вони, як і всі українці, з острахом чекають на зимовий період, адже невідомо, чи вдасться їм опалювати свій будинок, а сам Арсен Мірзоян боїться, що не зможе разом із дружиною утримувати дітей.

У Великобританії артистка тужить за домом, а тому, коли приїздила до Києва на три тижні, попри небезпеку, була невимовно рада. Тоня Матвієнко зізналась, що ці дні виявились доволі насиченими – співачка майже не перебувала вдома.

Щодня були зустрічі. То я їздила до знайомих, то вони до мене додому. Гості були щодня. Сіла за кермо у своєму улюбленому Києві

– зізналась співачка і додала, що її мама Ніна Матвієнко питала у неї, де та постійно ходить, адже вдома Тоню майже не бачили.

Окрім того, Матвієнко зізналась, що мимоволі зустрілась в столиці України зі своїм товаришем та відомим українським співаком Тарасом Тополею. Тоді артиста вже відправили з фронту додому. Нагадаємо, що Тополя служив медиком на передовій у Харківській області.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.