Діана Гурцкая показала, як виглядає без окулярів та розповіла про сліпоту як піар-ход: “Є іміджева сторона”

Російська та грузинська естрадна співачка Діана Гурцкая виділяється серед інших зірок своєю незрячістю. Цей факт її біографії постійно обговорюється публікою.

Діана Гурцька з самого дитинства не бачить. Вона народилася з вродженою сліпотою. Не зважаючи на це, батьки Діани вирішили, що вона має рости так само як і звичайні діти, а у 8 років вона вже почала вчитися грі на фортепіано.

Діана Гурцкая регулярно опиняється в центрі скандалів, які пов’язані з її незрячістю. РосЗМІ час від часу пишуть, що співачка насправді здатна бачити, а сліпота – це частина її іміджу, який допомагає тримати популярність на рівні. Зірка вперше прокоментувала чутки про такий піар-ход:

Хіба можна так думати в принципі? Це неправильно абсолютно і звичайно ось це насправді ображало, тому що це життя. Безумовно ми на сцені співаємо своє життя і в кожній пісні частинка нас, але це та ситуація, тут не можна насправді грати, це неможливо грати, і що тут грати, Господи, ось вона я, така. Ну можливо якось не вірили. В перший час я ображалася – а як взагалі можна це придумувати. Мене найбільше дивувало, що хіба можна це придумати? Хіба можна так грати?

– емоційно висловилася Діана в новому інтерв’ю.

Діана Гурцкая показала, як виглядає без окулярів та розповіла про сліпоту як піар-ход
Діана Гурцкая показала, як виглядає без окулярів та розповіла про сліпоту як піар-ход

Частиною її сценічного іміджу завжди були темні окуляри, але їх вона носить виключно через вади зору:

Зрозуміло, в шоу-бізнесі є іміджева сторона і щось придумуємо, якось одягаємося від зачісок до усього іншого, але це інша історія, а ось чорні окуляри – тут не можна щось придумувати, грати, це все моє життя. Перший час я ображалася, потім я вже думала, що значить я поводжу себе якось не так, раз мені не вірять. Ті хто мене знають і люблять, вони ніколи так не подумають, але з іншого боку нічого страшного, у когось з’являються питання

– пояснила Гурцкая.

Як Діана Гурцкая виглядає без окулярів

Заради фотосесії Діана Гурцкая погодилася зняти чорні окуляри. Співачка позувала з розпущеним волоссям та яскравим макіяжем, лише вуаль прикривала її очі.

Діана Гурцкая показала, як виглядає без окулярів та розповіла про сліпоту як піар-ход
Діана Гурцкая показала, як виглядає без окулярів та розповіла про сліпоту як піар-ход

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.