Просила не діставати: Потап розповів про розмову Каменських з Ані Лорак у перші дні війни

Українська співачка Настя Каменських у перші дні війни телефонувала Ані Лорак і просила не мовчати про події в Україні. Однак проросійська співачка їй грубо відповіла.

Про розмову Насті Каменських з Ані Лорак розповів чоловік співачки Потап в інтерв’ю програмі “ЖВЛ“. Артист розповів, що Каменських у перші дні війни в Україні телефонувала всім артистам з українським паспортом, які останні роки жили і працювали в росії. Спілкувалась Настя і з славнозвісною Ані Лорак, яка прийняла для себе рішення мовчати про події в Україні.

За словами Потапа, Ані Лорак досить різко відповіла його дружині і сказала до неї не чіплятись.

Мені Кіркоров сказав нічого не говорити, я все розумію, він сказав думати на два роки вперед. Тому не треба мене задовбувати

, – відповіла Ані Лорак на прохання Каменських не мовчати про війну.

Варто зазначити, що поведінка Ані Лорак після початку війни в Україні дуже безглузда і незрозуміла. Співачка з українським громадянством вирішила мовчати про війну і начебто не займати жодну із позицій, бути поза політикою тоді, коли це неможливо. Співачка навіть видалила свій аккаунт в Інстаграм, в якому було більше 7 мільйонів підписників. Зробила вона це через те, що щодня отримувала тисячі повідомлень від розлючених українців.

Ани Лорак осталась у разбитого корыта
Потап розповів про розмову Каменських з Ані Лорак у перші дні війни

Ані Лорак зникла з інфопростору на цілих 6 місяців. Однак нещодавно співачка зрозуміла, що пора повертатись на сцену, щоб її кар’єра не пішла коту під хвіст. Оскільки в росії її тур був відмінений, Лорак вирішила поїхати з концертами по Європі. Артистка анонсувала свої виступи в містах Чехії та Німеччині. Найцікавіше, що в анонсі до концертів Лорак вказала, що вона найтитулованіша співачка України. Ймовірно, Кароліна вважала, що це збільшить кількість глядачів на її концерті, однак вийшло все навпаки. Поведінка співачки настільки обурила українців, що вони надали цьому розголосу і почали просити у організаторів концертів відмінити виступ проросійської співачки. На даний момент відомо, що у Чехії вже відмінили концерти Ані Лорак, афіші були зняті.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.