“Не можеш їсти і говорити”: Потап розповів про хворобу, через яку в нього паралізувало обличчя

Репер Потап, який не так давно повернувся в Україну після 7 місяців перебування за кордоном, розповів, які негаразди з ним трапились в Іспаніі.

Війна в Україні застала зіркове подружжя Потапа та Настю Каменських, коли вони були в робочій поїздці в Іспанії. Вони прийняли рішення перечекати складні части за кордоном, та повернутись в Україну, коли ситуація стане більш спокійна. Лише через півроку війни, у серпні, до рідного дому повернулась Настя Каменських, а через декілька тижнів приїхав і Потап.

Артист уже встиг дати декілька інтерв’ю та відповісти на питання, які хвилювали багатьох його прихильників.

Зокрема, в інтерв’ю програмі “ЖВЛ” співак розповів про хворобу, яка його підкосила за кордоном. В Мережі вже давно гуляють фото Потапа із перекошеним обличчям, однак ніхто так і не знав, що з ним відбувалося.

Потап розповів про хворобу, через яку в нього паралізувало обличчя
Потап розповів про хворобу, через яку в нього паралізувало обличчя

Так, Потап розповів, що у нього був синдром Рамзи-Ханта. Це вірусна хвороба, яка супроводжується ураженням нижніх рухових нейронів лицевого нерва. Ця хвороба досить рідкісна і виникає приблизно у 1 зі 20 000 людей.

Потап зізнався, що у нього паралізувало частину обличчя, він не міг ні нормально говорити, ні їсти.

Також артист розповів, що цей синдром з’явився на фоні інших захворювань.

Я захворів на ковід на два тижні, а потім на три тижні отитом. Після цього трапився синдром Рамзі Ханта, ти не можеш їсти, казати. Це параліч обличчя.

, – поділився Потап.

Варто зазначити, що українці засуджували Олексія Потапенко через те, що він переховувався за кордоном, поки в Україні йшла війна. Однак артист не сидів на місці і разом зі своєю дружиною Настею Каменських допомагав Україні з-за кордону. Вони разом дали дуже багато благодійних концертів по різним містам Європи та Латинської Америки. Потап та Настя Каменських разом зі своєю командою зібрали близько 100 мільйонів гривень, які передали на допомогу Україні. Кошти пішли, як на воєнні потреби для ЗСУ, так і на волонтерські потреби.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.