Тоня Матвієнко розповіла, як в онлайні виконує подружній обов’язок для Мірзояна: “Як малолітка”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко живе окремо від свого чоловіка Арсена Мірзояна через повномасштабну війну в Україні. Вона розповіла, як укріплює шлюб на відстані.

В лютому 2022 року Тоня Матвієнко виїхала за кордон з дітьми, а її чоловік Арсен Мірзоян залишився в Україні. Як і багато українських пар, зіркове подружжя дуже рідко бачиться під час війни, що ускладнює підтримання перчинки у стосунках, але вони знайшли вихід і знають, як не дати почуттям охолонути навіть на відстані.

Тоня Матвієнко навіть заявила, що за останні місяці відносини з чоловіком тільки зміцніли, вони ні разу не сварилися.

Я так скажу, мені здається, що ми взагалі майже не зідзвонювались оці перші 3 місяці. Ну не знаю, такий був шок… Я була там, Арсен там, аби він тільки вижив. Саме було головне, що в країні війна, про стосунки ніякі не йшлося мови. Я навіть перший раз його не доконувала – чого ти не дзвониш, чого ти не пишеш. Ну не дзвоне, значить не дзвоне, так і пишу – напиши, чи ти живий. Я порахувала, ми зараз раз в три місяці бачимось

, – розповіла Тоня в інтерв’ю для шоу “Слава+”, яке дала віддалено з Великобританії.

Тоня Матвієнко розповіла про фінансові проблеми, через які виїхала за кордон
Тоня Матвієнко розповіла, як в онлайні виконує подружній обов’язок для Мірзояна

Подружня близькість повернулася у відносини Матвієнко і Мірзояна через 3-4 місяці війни:

Мені здається, між парами завжди є свої ці пригоди, приколи. Ми почали про це говорити, писати вже ближче до травня, тому що точно про с***кс ми точно не думали ці 4 місяці взагалі. Він ржав, каже: “Я вже в прищах, як малолітка”. Боже, він мене вб’є за це

– пожартувала співачка.

 

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко розповіла, як в онлайні виконує подружній обов’язок для Мірзояна

Також Тоня Матвієнко зізналася, що пишається тим, як вони бережуть свою любов і підтвердила, що кохання в онлайні у них в шлюбі практикується.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян одружилися у 2017 році, у пари є спільна дочка Ніна. Заради співачки Арсен пішов від першої родини, де залишилося двоє синів.

 

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.