Катя Осадча спростувала слова Юрія Горбунова про усиновлення дитини: “Це дуже складний процес”

Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катя Осадча зізналась, чи дійсно вони з Юрієм Горбуновим планують усиновити дитину, яка втратила батьків через війну в Україні.

Ще в перші місяці війни український шоумен і актор Юрій Горбунов в інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1” заявив, що він із дружиною Катею Осадчою задумуються про усиновлення дитини. Зіркове подружжя хотіли подарувати сім’ю дитині, яка втратила батьків через війну. На жаль, на даний момент таких дітей сотні, якщо не тисячі.

Юрій Горбунов підкреслив, що поки у країні йде війна усиновити дитину офіційно неможливо, оскільки не працюють реєстри. Однак шоумен підкреслив, що після війни обов’язком кожного громадянина є не лише відбудовувати країну, а й попіклуватися про дітей, які залишились без батьків.

Юрий Горбунов и Екатерина Осадчая долго скрывали отношения
Катя Осадча спростувала слова Юрія Горбунова про усиновлення дитини

Нещодавно в інтерв’ю програмі “ЖВЛ” Катя Осадча вперше прокоментувала слова свого чоловіка. Телеведуча зізнається, що дійсно це питання обговорювалось в їхній сім’ї, однак поки що рішення щодо усиновлення не прийнято.

Катя Осадча аргументує свою думку тим, що процес усиновлення дуже складний. Мова йде як і про формальності, такі як зібрання купи паперів, проходження школи прийомних батьків, так і про внутрішню готовність стати батьками для нерідної дитини.

Так, ми з Юрою про це говорили, але ми потім також говорили про те, що це тривалий, довгий і дуже складний шлях, як у паперах, так і в собі.

, – розповіла Катя Осадча.

Нагадаємо, Катя Осадча – тричі мама. Старшому сину телеведучої Іллі, який народився у шлюбі з Олегом Поліщуком, 20 років. Хлопець зараз навчається  у США на спеціальності ІТ-технології.

Катя Осадча показала 20-річного сина, який навчається в США, у день його народження
Як виглядають діти Каті Осадчої

У шлюбі з Юрієм Горбуновим Катя Осадча народила двох хлопчиків. Старшому Івану зараз 5 років, а молодшому Данилу – 1 рік.

Зіркове подружжя зізнаються, що мріють про донечку і до війни вони навіть задумувались про ще одну вагітність, адже раніше Бог їм дарував лише синів. Однак війна змінила всі плани та змусила поставити життя на паузу.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?