Валерій Харчишин розповів, чи допомагає Олег Винник Україні під час війни: “Він міг би зібрати багато коштів”

Фронтмен гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин, який зібрав на допомогу Україні 4 мільйони доларів, прокоментував поведінку мовчуна Олега Винника.

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України більшість українських зірок роблять все від себе можливе, щоб допомогти Батьківщині та пришвидшити перемогу. Дехто пішов воювати на фронт, хтось – активно волонтерить, а інші зірки їздять по країнах Європи з благодійними концертами, аби зібрати кошти на військову допомогу ЗСУ та гуманітарну допомогу постраждалим у війні людям.

Однак є і зірки-мовчуни. До таких відноситься співак Олег Винник, від якого раніше фанатіли мільйони українських жінок. Після початку повномасштабної війни в Україні співак повністю зник з інформаційного простору. У червні стало відомо, що Винник знаходиться у Німеччині. Адвокат артиста заявила, що там Олег проходить лікування, однак, чим він хворіє жінка не розповіла.

Олег Винник и его жены
Валерій Харчишин розповів, чи допомагає Олег Винник Україні під час війни

При цьому публіка вважає, що насправді Винник не хворіє, а просто втік з України через війну. Ба більше, у Німеччині у артиста живе син та є власна нерухомість, тому йому там дуже комфортно.

Нещодавно фронтмен гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин в інтерв’ю програмі “Слава+” прокоментував поведінку Винника. По словам Харчишина, такий популярний артист, як Олег Винник міг би зібрати велику суму грошей на благодійних концертах, оскільки він дуже популярний.

Він же ж такий популярний, йому люди вірять. Я розумію, що він міг би зібрати багато коштів, і ці кошти потрібні були для закупівлі перш за все амуніції.

, – сказав Харчишин в інтерв’ю.

Откровения Валерия Харчишина о прошлой жизни
Валерій Харчишин розповів, чи допомагає Олег Винник Україні під час війни

При цьому співак розповів, що не кожен український артист може зібрати гроші за кордоном. Адже потрібно оплатити всі витрати на концерт, а це близько 30 тисяч доларів. Саме тому, деякі артисти після концертів іноді “виходять в нуль”, а іноді навіть “залишаються в мінусі”. А от Винник, як дуже популярний артист міг би з легкістю зібрати гарні гроші для допомоги ЗСУ, вважає Харчишин.

Однак Валерій розповів, що не так давно він дізнався, що Винник дійсно в дечому допомагає українській армії. Олег Винник купує автомобілі в Німеччині і передає їх для ЗСУ, однак не розголошує це.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.