“Дзвонить, аби тільки зайняти гроші”: Ігор Ласточкін з “Кварталу 95” розповів про стосунки з ріднею з росії

Український гуморист та актор Ігор Ласточкін детально розповів про свої стосунки із сім'єю. За зізнанням актора, він не спілкується з ріднею. У коментарі артист відповів, чому

Ігор Ласточкін – відомий український актор та гуморист, який прославився участю в КВК, а пізніше в українському гумористичному змаганні “Ліга Сміху”. Артист народився в Казахстані, проте у свідомому віці вирішив жити в Україні. Ласточкін зізнався, що його родина наразі живе в росії.

Під час повномасштабного вторгнення в Україну актор обірвав усі зв’язки зі своєю ріднею, а в інтерв’ю Аліні Доротюк пояснив, чому так сталось і що послугувало причиною. За зізнанням українського гумориста, його рідні підтримали злочинний кремлівський режим. Більш того, Ігор Ласточкін поділився спогадами, що сімейні стосунки вже давно були “натягнутими”, проте після 24 лютого йому все стало зрозуміло остаточно.

Ігор Ласточкін став відомий завдяки відмінному почуттю гумора - артист виступав у КВНі, а також в українському гумористичному змаганні
Ігор Ласточкін став відомий завдяки відмінному почуттю гумора – артист виступав у КВНі, а також в українському гумористичному змаганні

Знаменитість зізнався, що зараз він зовсім припинив спілкування з членами своєї сім’ї. Ласточкін розповів і про свого брата. За зізнанням артиста, той завжди дзвонить йому лише з однією метою – зайняти грошей. Гуморист дав зрозуміти, що така поведінка йому не до вподоби. Логічно, що мало кому може сподобатись, коли доросла людина бажає жити за чужий кошт.

Більш того, Ігор Ласточкін розповів, що його братові не вдається ні одна справа. Через лінощі, які постійно переслідують його рідного, йому нічого не вдається зробити успішно. Втім, за словами Ласточкіна, це проблема виключно його брата, адже той міг би докладати трішки більше зусиль.

Він [брат] дзвонить, аби тільки зайняти гроші. Чим би він не займався, він, так би мовити, неуспішна людина, тому що він ледар

– зізнався Ігор Ласточкін.

Актор Ігор Ласточкін у студії Аліни Доротюк відповів на запитання, які цікавлять його шанувальників найбільше
Актор Ігор Ласточкін у студії Аліни Доротюк відповів на запитання, які цікавлять його шанувальників найбільше

Проте, розповідає актор, брат – не єдина сімейна проблема. Артист відверто розповів, що довгий час вся сім’я допомагала його батькові побороти алкогольну залежність. Ласточкін зізнався, що він ще дитиною мріяв, аби тато кинув пити. Актору довелось витратити багато грошей, проте йому вдалось вилікувати батька від залежності.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.