“З часом посадять”: екстрасенс передбачила долю Оксани Марченко, Ксенії Собчак та інших пропагандистів

Відома тарологиня та екстрасенс Людмила Хомутовська в ефірі зі Славою Дьоміним детально описала майбутнє, яке чекає на відомих пропагандистів та зрадників України

Сьогодні в ефірі “Радіо Люкс” знаменита тарологиня та екстрасенс Людмила Хомутовська детально описала майбутнє, яке чекає на пропагандистів та зрадників України. Так, вона розповіла про Ксенію Собчак, а також зізналась, чого чекати Оксані Марченко й Ользі Скабєєвій.

В ефірі, який сьогодні було опубліковано на YouTube каналі “Радіо Люкс”, публіка в коментарях ставила запитання, на які давно хотіли почути відповідь, а тарологиня Людмила Хомутовська робила розклад і ділилась з підписниками результатом. У коментарях після завершення прямого ефіру публіка щиро подякувала Людмилі Хомутовській і зазначила, що вони чекають на кожен розклад від неї з великим нетерпінням.

Що підготувала доля для відомих пропагандистів та зрадників

Нещодавно Ксенія Собчак потрапила в інформаційне поле українців. Пропагандистка взяла інтерв’ю у грузина, який відмовлявся пускати росіян у свій ресторан, доки ті не підпишуть форму, в якій висловлюють свій спротив війні. Ксенія Собчак з непевних причин назвала таку поведінку проявом дискримінації, втім українці щиро подякували незнайомому грузину за його дії.

Після цієї ситуації інтерес до Собчак зріс, а тому Слава Дьомін вирішив розставити всі крапки над “і” та нарешті з’ясувати, чи дійсно Ксенія Собчак пропагандистка. Ведучий запитав про це у Людмили Хомутовської.

Звісно пропагандистка. Більш того, вона яра пропагандистка. Однозначно вона звідти й виконує замовну роботу

– зазначила в ефірі Людмила Хомутовська.

Після цього Слава Дьомін вирішив поцікавитись майбутнім Ольги Скабєєвої. Ведучий запитав у Людмили Хомутовської, що чекає на відому російську пропагандистку, а таролог і екстрасенс поділилась цікавою відповіддю.

Наскільки я розумію, з часом її посадять. Мене вже питали про цю Скабєєву 500 раз, – усміхнулась Хомутовська, – Людина буде якимось чином намагатись поїхати, заховатись, потім її будуть шукати. Дуже веселим я її життя не бачу. Те, що вона не дуже добре закінчить – це факт. Але, ви розумієте, що це життя. Шукаємо відповідь в історії – німці теж не одразу знайшли всіх своїх втікачів.

– зазначила Хомутовська.

У відповідь на запитання про Оксану Марченко зіркова екстрасенс зазначила, що вона вже поруч зі своїм скандальним чоловіком Віктором Медведчуком.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.