Ольга Сумська заговорила про зятя-росіянина: “Не впевнена, що його не мобілізують”

Ольга Сумська дала інтерв'ю, де відверто розповіла про старшу доньку та зятя, які й досі проживають в росії. Акторка зізналась, що чоловіка її доньки можуть мобілізувати в російську армію.

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна вже багато років живе в росії. Там вона побудувала кар’єру акторки, вийшла заміж та народила двох дітей.

Після початку повномасштабної війни в Україні Антоніна Паперна вирішила мовчати про події та залишись жити в росії. Саме через це мати дівчини Ольга Сумська отримала купу хейту і негативних коментарів. Сумська вже неодноразово давала коментарі, щодо своєї доньки. Жінка стверджує, що її донька бачить все, що відбувається і дуже хвилюється за Україну, а мовчить вона лише через те, що хвилюється за свою сім’ю та кар’єру, адже в росії немає свободи слова і за висловлювання проти війни можна потрапити у в’язницю.

Ольга Сумська заговорила про зятя-росіянина

11 жовтня вийшло нове інтерв’ю Ольги Сумської на Ютуб-каналі “Гончарова“. Під час розмови з журналісткою, акторка зачепила багато тем, в тому числі розповіла про свою старшу доньку та свого зятя-росіянина. Як відомо, зараз у росії триває мобілізація, тому Ольга Сумська хвилюється, що її зятя Володимира Яглича можуть забрати до російської армії та відправити на війну в Україну.

Також Сумська зізналась, що про це хвилюється і її донька Антоніна Паперна.

Це найстрашніша тема. Я боюся навіть її піднімати з Тонею. Вона не говорить на такі теми. Вона тремтить. Вона схудла, як билинка

, – зізналась Ольга Сумська.

Нагадаємо, нещодавно Ольга Сумська піддалась критиці збоку українців через те, що вона погодилась грати роль у виставі “Майстер і Маргарита”, режисером якої являється росіянин Валерій Белякович. В інтерв’ю акторка прокоментувала цю ситуацію. По словам Сумської, вона погодилась на роль через те, що вистава була благодійною і кошти з неї йшли на допомогу українським бійцям. Однак, коли люди засудили Сумську, вона зрозуміла, що це неправильно і відмовилась від ролі.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.