Андрій Данилко розповів, навіщо водить маму Сердючки на Личаківський цвинтар: “Беремо гвоздики та регочемо”

Відомий український музикант та автор популярної Вєрки Сердючки розповів своїм шанувальникам про традиційну прогулянку цвинтарем разом з колегою Інною Білоконь

Нещодавно відомий український музикант та виконавець ролі Вєрки Сердючки взяв участь в інтерв’ю для німецького видання “DW”. Андрій Данилко поспілкувався з журналістом і відповів на чималу кількість цікавих питань. Артист пригадав про традиційний ритуал, який він разом зі своєю колегою Інною Білоконь виконує кожного разу, коли приїжджає до Львова.

Артист зізнався, що вони разом з мамою Вєрки Сердючки відправляються на Личаківське кладовище й беруть із собою гвоздики. В інтерв’ю Андрій Данилко зізнався, чим зумовлена така незвична прогулянка культурною столицею України.

Андрій Данилко розповів про колег з росії, які проти війни

У рамках інтерв’ю для німецького видання український артист детальніше розповів про своє ставлення до російських артистів. Так, Андрій Данилко зазначив, що він спілкується з багатьма російськими зірками, втім не може назвати їхніх імен, аби не наражати своїх товаришів на небезпеку.

Артист заявив, що кожен, з ким він спілкується, шокований подіями в Україні, проте не висловлюється проти кремлівських дій. Андрій Данилко назвав причину їхнього мовчання: за словами артиста, посади та професії його російських колег не дозволяють їм безпечно висловитись про війну в Україні.

Андрій Данилко про прогулянки Личаківським цвинтарем

Ми коли приїжджаємо з Інною до Львова, то завжди приходимо на Личаківське кладовище. Завжди беремо з собою саме гвоздики, регочемо, бо він [Роман Віктюк] терпіти не міг комуністів, а гвоздики – це ж партійні квіти. І ми дурачились з ним

– згадує Андрій Данилко веселі моменти з минулого.

Український музикант пригадав режисера Романа Віктюка, який помер два роки тому. Про давнього товариша Андрій Данилко згадав після запитання журналіста про те, кому би з російських артистів він зміг простягнути руку. За зізнанням виконавця ролі Вєрки Сердючки, він вважає, що Віктюку було б неймовірно важко в поточній ситуації.

Андрій Данилко пригадує, що режисер був патріотом України, втім проживав на території росії. Одного разу, побувавши в ефірі програми росіянина Андрія Малахова, він подзвонив Данилку й поскаржився, що в москві “руки подать нема кому”. За спогадами українського артиста, після завершення зйомок, усі відвертались від Віктюка.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.