“Не знаю, коли побачимось”: Монатік з очима на мокрому місці відверто розповів про причини розлуки з дружиною

Відомий український співак Дмитро Монатік в одному з нещодавніх інтерв'ю зізнався, чому наразі живе далеко від дружини та розповів, чому так довго не повертався до України

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна веде особистий блог на платформі YouTube. Там зірка часто викладає цікаві інтерв’ю з українськими знаменитостями. Цього разу гостем шоу Єфросініної став співак Дмитро Монатік.

Український музикант у рамках інтерв’ю відповів на велику кількість цікавих запитань. Монатік зізнався, чому не повернувся до України одразу після початку повномасштабного вторгнення, а також розповів, наскільки складно йому та дружині дається така довга розлука.

Монатік відверто розповів про розлуку з дружиною

За декілька днів до початку повномасштабної війни Дмитро Монатік разом з дружиною та спільними дітьми відправився до Іспанії. Артист зізнався, що останнім часом вони з коханою приділяли багато уваги бажанням та мріям своїх дітей. Як багато інших відповідальних та люблячих батьків, вони хотіли зробити все можливе, аби їхні діти були щасливими.

Саме тому, за словами Монатіка, вони відправились у сімейну подорож за кордон. Співак розповів, що вони з дружиною мали грандіозні плани на кінець зими та весну. Втім, початок повномасштабної війни застав їх саме в Барселоні. Зараз Дмитро Монатік вже повернувся додому, але його дружина та діти залишаються за кордоном. Так, співак зі сльозами на очах розповів, що тривала розлука дається складно всьому сімейству.

Вони знають, що таке війна. Всякий раз, коли ми не разом, це складно, ми пояснюємо, що ви повинні зрозуміти, що нам ще дуже сильно

– розповів у інтерв’ю для Маші Єфросініної Монатік.

Дмитро Монатік зізнався, чому одразу не повернувся з-за кордону додому

Крім того, в рамках інтерв’ю український музикант чесно відповів на запитання про те, чому не повернувся додому одразу після початку повномасштабного вторгнення. Так, за зізнанням артиста, йому було важко так довго знаходитись далеко від України, втім він не міг залишити свою сім’ю напризволяще.

Монатік розповів, що вони приїхали буквально з однією валізою речей з розрахунком на коротку відпустку. Втім, коли почалась повномасштабна війна, співак одразу знав, що його дружина та діти залишаться за кордоном. Саме тому він певний час залишався з ними, аби допомогти їм влаштувати побут і повернутись додому з впевненістю, що його сім’я нічого не потребує та знаходиться в безпеці.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.