“Війна все змінила”: Марина Боржемська розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Зірка шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська розповіла, чи змінилася ситуація зі спілкуванням її дітей та колишнього чоловіка В'ячеслава Узелкова.

Марина Боржемська і В’ячеслав Узелков були одружені 19 років. У шлюбі у зірок СТБ народилися двоє дітей, син Роберт і дочка Олівія. У 2018 році пара розлучилася зі скандалом, діти виявили бажання залишитися з мамою. В інтерв’ю Марина стверджувала, що не перешкоджає колишньому чоловіку спілкуватися зі спадкоємцями, але сам він не виявляє бажання як такого. Узелков же заявляє, що Боржемська бреше і не дає йому бачити дітей.

Відомо, що під час війни як Марина так і В’ячеслав проживають у Вінниці дуже близько один з одним. В коментарі пресі Боржемська розповіла, що саме після російського вторгнення їй вдалося нормально поговорити з екс-чоловіком:

Війна все змінила. Слава зателефонував через декілька днів після її початку та запропонував допомогу

, – поділилася Марина і розповіла, що це була їх перша виважена і спокійна розмова після розлучення.

Марина Боржемсьва розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим
Марина Боржемська розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Спортсмен сказав їй, що готовий дати свій дозвіл на виїзд дітей за кордон, якщо вона вирішить їх вивезти. Але зірка шоу “Зважені та щасливі” не збиралася і досі не збирається їхати з України, поки квартира ціла і окупанти не дісталися до міста. Боржемська попросила В’ячеслава частіше спілкуватися з сином і донькою, щоб вони знали, що тато є і він поряд. Однак спроба налагодити відносини з дітьми не вдалася:

Спілкування не зовсім складалося і зовсім стихло. За час війни діти бачилися зі Славою кілька разів. Я стала для них і татом, і мамою, і це мене не напружує

, – розповіла Боржемська.

Марина Боржемсьва розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим
Марина Боржемська розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Також Марина зізналася, що не засуджує Узелкова за таке відношення до спадкоємців і вдячна йому за них, хоча і хотіла би, щоб він як батько приділяв їм більше уваги, адже це важливо у становленні кожної особистості.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.