Жили в одному номері та говорили про дітей: наречена Кіркорова зізналася, чому весілля не відбулося

Російська співачка та телеведуча Катерина Гусєва була нареченою Філіпа Кіркорова, але їх весілля не відбулося через численних фанаток співака.

Кіркоров офіційно був одружений на Аллі Пугачовій, яка після розлучення з ним знайшла собі ще молодшого чоловіка і вийшла заміж за Максима Галкіна. Поп-король називав Примадонну головною жінкою у своєму житті, але виявилося, що крім неї він мав серйозні стосунки з іншою, які не розголошував.

Багато років назад Катерина Гусєва брала інтерв’ю у Кіркорова і тоді вони познайомилися. Зірки почали багато спілкуватися, все ближчим ставали їх відносини та закрутився роман. Катя зізналася, що вони не тільки в одному номері зупинялися під час гастролей, але і обговорювали сумісне майбутнє:

Я спілкувалася тоді добре з його дітьми і мені здавалося, що якщо поруч з ними буду я, то зможу подарувати їм любов і тепло. Я говорила: “Філіп, дивись, вони так добре до мене ставляться, і я до них. Ось було б кльово, ми були б сім’єю”. Він говорив – чому би і ні. Я хотіла бути поруч з Філіпом Кіркоровим, хотіла бути його жінкою і хотіла бути мамою його дітей

, – розповіла Гусєва в інтерв’ю.

Наречена Кіркорова зізналася, чому весілля не відбулося
Наречена Кіркорова зізналася, чому весілля не відбулося

Також Катерина заявила, що пара задумувалася про весілля і вона особисто була не проти стати дружиною Філіпа, але це не сталося через прихильниць артиста:

Фанатки надсилали мені прокльони, хотіли, щоб я померла, обіцяли мені проблеми зі здоров’ям і так далі. Я людина віруюча, після цього ходжу в церкву, осад залишається, слово людини ж має силу

, – пояснила зірка.

Наречена Кіркорова зізналася, чому весілля не відбулося
Наречена Кіркорова зізналася, чому весілля не відбулося

Нагадаємо, у Кіркорова двоє дітей, яких народила сурогатна матір. З різницею у декілька місяців він став батьком дочки Алли-Вікторії і сина Мартіна. Хто біологічна матір спадкоємців Філіпа Кіркорова точно невідомо. Сам він тільки розповідав, що скористався сурогатним материнством і дівчинку йому народила жінка, яку звуть Анастасія.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?