Колишній Ані Лорак продюсер Фальоса розповів усю правду про стосунки зі співачкою: все їй купував

Кар'єру Ані Лорак зробив її перший продюсер і чоловік Юрій Фальоса, який розповів, скільки грошей витратив на розкрутку співачки та як вони жили.

Зараз Ані Лорак відома співачка, яка сама себе продюсує. До 24 лютого 2022 року вона була затребувана на російській та українській сцені, але зараз через своє небажання чітко проявити свою громадянську позицію кар’єра Лорак пішла на спад.

Свій шлях артистки вона почала в дев’яності роки, коли її ще зовсім юну взяв під своє крило відомий український продюсер Юрій Фальоса. В інтерв’ю він зізнавався, що вклав у розкрутку Ані двісті тисяч доларів і це були його особисті гроші, інвестори не заволікался.

Між продюсером і підопічною була домовленість, що гонорари вони будуть ділити 50 на 50. Фальоса розповів, що через декілька років втрати окупилися завдяки працьовитості співачки. Але в побуті вона була абсолютний нуль, тому всі побутові речі їй купляли його помічники, сама вона по магазинах не ходила:

Вона тоді була молода, не вміла грошима керувати, їй все купували — прокладки, харчування, машини, бензин… Ані не ходила по магазинах, їй це не потрібно було

– , розповів Фальоса.

Колишній Ані Лорак продюсер Фальоса розповів усю правду про стосунки зі співачкою
Колишній Ані Лорак продюсер Фальоса розповів усю правду про стосунки зі співачкою

Такою продюсер зізнався, що його і Ані Лорак зв’язувала не тільки робота. В один момент він став її коханим, а після розставання він декілька років не міг дивитися як чоловік на інших жінок.

Проблеми у романтичних відносинах почалися в критичний для кар’єри Лорак момент після невдачі з її участю на “Євробаченні” у 2005 році:

Кароліна звинуватила у всьому мене. Ми не могли вже ні працювати, ні жити разом, я запропонував їй розійтися. При розставанні я все залишив Кароліні

, – зізнався Фальоса.

Як Ані Лорак виглядає у реальності
Юрій Фальоса розповів, як у стосунках з Ані Лорак купував їй все

Не зважаючи на те, що авторські права за ті пісні, які вони написали в період сумісної роботи, залишилися в компанії Фальоси, Лорак може розпоряджатися ними як хоче, за словами продюсера.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.