“Насправді у мене було дуже мало дівчат”: Дмитро Коляденко розповів усю правду про своє особисте життя

Публіка полюбила Діму Коляденко за його вміння вразити та особливу харизму. Ефектний шоумен правдиво прокоментував своє особисте життя та розповів, з ким зустрічався

Діма Коляденко завжди умів вразити своїх шанувальників ефектною появою та незабутніми образами. Прихильники полюбили свого кумира за незмінний позитив та оптимістичний настрій, а також уміння ділитись ними з усіма, хто знаходиться навколо. Втім, прихильників цікавить не лише творча діяльність артиста, але і його особисте життя.

Коляденко розповів усю правду про своє особисте життя

На одному зі світських заходів за зірками вирішили “полювати” журналісти українського телеканалу ICTV. Ведуча запитала у знаменитостей про їхні стосунки зі своїми колишніми, а Дмитро Коляденко у відповідь на цікаве запитання розповів про дівчат, з якими його колись пов’язували романтичні стосунки.

Дмитро Коляденко розповів про жінок, яких кохав
Дмитро Коляденко розповів про жінок, яких кохав

Так, за зізнанням артиста, за своє життя він ніколи не був “ловеласом”. Коляденко розповів про кохання та романтичні стосунки, яким не судилось продовжуватись все життя. Знаменитість зізнався, що він кохав жінок, втім вони зробили інший вибір.

За довге життя в мене було дуже мало дівчат, от правда. Одна – Іра, нам було по 15 років. Я закохався у неї, водив до РАГСу кожного тижня. Потім мене забрали до армії і я два роки писав їй листи, але не отримував відповіді, правда. Друг мені написав: “Дім, не пиши їй листи, вона давно вийшла заміж за музиканта”. Це було в Дніпрі, потім поїхала кудись

– зазначив у коментарі для журналістів ICTV Діма Коляденко.

Що відомо про особисте життя шоумена?

Колись Діма Коляденко розповів шанувальникам неприємну правду: всі жінки, з якими він зустрічався, тим або іншим способом причинили йому біль. Про перший серйозний роман Коляденко розповів у коментарі для “Ранку у великому місті” – це була саме та дівчина, яка не дочекалась його з армії.

Особисте життя Дмитра Коляденка
Особисте життя Дмитра Коляденка

Дружина Діми Коляденка працювала з ним хореографом. Закохані почали зустрічатись та пізніше одружились, 1993 року. Втім, Олена Коляденко покинула свого чоловіка й назвала причину – виявилось, що вона покохала іншого. Пара виховала вже дорослого сина Філіпа.

За романом українського хореографа з Іриною Білик слідкувала вся країна. Їхні стосунки були драматичними – вони розходились, а потім оголошували про возз’єднання. Втім, попри грандіозні плани про “до кінця життя” та бажання завести дитину, Ірина Білик покинула хореографа. Причина виявилась вже знайомою для Дмитра – жінка покохала іншого.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.