Зрадниця Повалій поскаржилася на проблеми з Ігорем Ліхутою після 28 років у шлюбі: “Він на мене не дивиться”

Українська співачка-зрадниця Таїсія Повалій поскаржилась російським ЗМІ на проблеми у шлюбі з Ігорем Ліхутою, з яким вона вже 28 років разом.

Таїсія Повалій з 24 лютого 2022 року остаточно втратила прихильність і повагу українців до себе як до артистки та громадянки України, продовживши виступати на російській сцені та не засудивши війну розв’язану росією.

На цей раз Повалій дала коментар росЗМІ, але тему громадянської позиції співачка обійшла та обговорила своє подружнє життя з Ігорем Ліхутою, з яким вона вже 28 років разом. В парі не народжувалося спільних дітей і як заявила Таїсія, чоловік ніколи її не просив про це. На питання журналіста про те, чи не збирається Повалій стати мамою ще, у неї тільки один син від першого шлюбу, вона сказала, що в її віці про це думати пізно, а те, що Алла Пугачова стала мамою після 60 Повалій для себе не вважає прийнятним.

Зрадниця Повалій поскаржилася на проблеми з Ігорем Ліхутою після 28 років у шлюбі

Також Таїсія Повалій заявила, що чоловік в останній час звертає на неї все менше уваги як на жінку, а їх досуг – дивитися разом ток-шоу, від яких Ліхуту не відтягнути ніякими способами:

Ігор весь час в навушниках сидить, а я перед ним – в пеньюарі, але він на мене не дивиться в цей момент, його в цей момент тільки передачі цікавлять

, – розповіла Повалій.

Таїсія Повалій та Ігор Ліхута
Зрадниця Повалій поскаржилася на проблеми з Ігорем Ліхутою після 28 років у шлюбі

Нагадаємо, до Ліхути Таїсія Повалій була в шлюбі з композитором і аранжувальник Володимиром Повалій. Вони виступали в одному ансамблі. У них народився син Денис, який після розлучення залишився жити з батьком, шлюб розпався через 11 років. Скоро після розлучення Таїсія познайомилася з на той момент відомим барабанщиком з серйозними зв’язками в шоу-бізнесі, 31 грудня в 1993 році вони одружилися.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!