Вибагливі зірки з нестерпним характером: Оля Цибульська, Злата Огнєвіч, Віталій Козловський та інші артисти

Якщо ви думали, що українські зірки – ідеальні янголи, то дуже сильно помилялись. Знаменитості зізнались, у кого з них нестерпний характер, із яким важко ладнати

Майже у кожної людини є свої “мінуси”. Зірки – теж люди, а тому в кожного з українських знаменитостей знайдуться недоліки, які одним можуть здаватись глобальною катастрофою, а в очах інших будуть простою складністю, яка легко долається. Втім, українські зірки в коментарі для журналістів ICTV зізнались, у кого з них просто нестерпний характер.

Оля Цибульська

Відома українська співачка зізналась, що вона може задати “перцю”, якщо хтось їй не подобається

Таких дівчат називають небезпечними – на перший погляд, Оля Цибульська тендітна та мила жінка, втім, якщо співачці щось не подобатиметься, вона легко дасть цьому відсіч. Українська артистка зізналась: якщо треба, може і “перцю” задати.

Ні, я не істеричка, я западенська дівчина – гонорова, – сміється Оля Цибульська в коментарі для журналістів, – Мені здається, що в будь-якому бізнесі тільки люди з характером можуть чогось досягнути

Злата Огнєвіч

Українська тендітна співачка зізналась в тому, що насправді має доволі складний характер
Українська тендітна співачка зізналась в тому, що насправді має доволі складний характер

Якщо ви думали, що відома українська співачка Злата Огнєвіч – це втілення милої та спокійної дівчини, то щойно артистка зруйнувала міф. Насправді у Злати “міцний” характер. Вона зізналась, що всі, хто спілкується з нею, знають про це.

У мене дуже складний характер і всі мої близькі про це знають, навколишні та не дуже близькі. Я можу і міцне слівце іноді сказати

– зізналась співачка Злата Огнєвіч.

Павло Зібров та Віталій Козловський

Український співак покепкував над молодим поколінням артистів, а Козловський йому відповів
Український співак покепкував над молодим поколінням артистів, а Козловський йому відповів

У відповідь на запитання журналістів Павло Зібров жартома заявив, що у нього дуже складний характер. А основна його складність полягає в тому, що він абсолютно відкритий та щирий зі своїми фанатами. Співак покепкував з тих молодих артистів, які не підпускають до себе фанатів та ходять з охоронцями, адже у часи його молодості такого не було.

А от Віталій Козловський вважає, що це абсолютно нормально – артисти багато вимагають від себе, а тому й прихильники мусять бути готовими до певних вимог.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.