Ірина Федишин: співачка встигла посваритися з Олею Поляковою, Настею Приходько, Ані Лорак і чоловіком

Тендітна виконавиця "Маленьких долоньок" виглядає милою і ніжною. Але останнім часом Ірина Федишин неначе злетіла з котушок. Зірка свариться з усіма, навіть із коханим чоловіком. Хто ще потрапив під гарячу руку артистки?

Віталій Човник

Пара живе у шлюбі вже 14 років і виховує двох синів. В родині панує повна ідилія вдома. Але через робочі моменти голубки можуть сваритися. Це доволі дивно для Ірини, адже вона зростала в родині, де батьки ніколи не лаяли одне одного.

Ірина Федишин свариться з чоловіком виключно з творчих питань

“Словами дуже легко поранити людину, тому треба включати голову – менше емоцій і амбіцій”, – переконана зірка.

У такі моменти перший крок для примирення завжди робить співачка. Після цього, якщо немає концертів, подружжя пакує валізи і їде кудись на спільний відпочинок.

Толерантність чи гріх?

Після того як учасник “Євробачення-2018” MELOVIN зробив камінг-аут і зізнався у коханні не лише до жінок, але й чоловіків, оспівувачка сімейних цінностей неначе сказилася. Білявка обізвала представників ЛГБТ-меншин грішниками. Подібне нетолерантне висловлювання збурило інших зірок. На захист “не таких” стали грудьми, зокрема, Оля Полякова й Анастасія Приходько.

Анастасія Приходько представляла росію на Євробаченні

Та Федишин уже було не спинити. Насті львів’янка пригадала виступ на “Євробаченні-2009”, де співачка захищала честь Росії. А Полякова отримала на горіхи за використання в недалекому минулому народного атрибута росіян – кокошника.

Меловіну Ірина стала докоряти невихованістю і виставила за це “0 балів” у своєму Інстаграмі. Деталями скандального інциденту поділилася sensatsiya.com.

Оля Полякова багато років виступала в кокошниках

Ані Лорак у цій інтернет-перепалці участі не брала, але Федишин сама зачепила колегу по сцені. В одному з інтерв’ю вона назвала співачку, що активно виступає в росії, “не українкою”, сповіщає Таблоїд.

“Намагання знову сидіти на тих двох стільцях. Цей варіант точно вже не пройде. Україна цього не пробачить і не забуде”, – заявила співачка.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.