Оля Цибульська здивувала фанатів відвертістю про особисте: “У мене не було весілля”. Чи причетний Дідзьо?

Оля Цибульська врешті спромоглася показати прихильникам свого чоловіка, розповівши подробиці сімейного співжиття. Всі дуже здивувалися, дізнавшись, що татом синочка зірки є не Дідзьо.

Співачка Оля Цибульська довго тримала в таємниці ім’я свого чоловіка. Фанатам зірки доводилося самим додумувати, хто є татом Нестора, якого вона народила в 2015 році. Увагу широкого загалу привернув Дідзьо, з яким Оля частенько виступала дуетом. А після того, як Михайло Хома розлучився зі Славією, всі вирішили, що саме він согрішив і зробив кумі дитинку.

Візуально Нестор має схожість з Дідзьо

 

Обидві знаменитості запевняли, що мають виключно творчі стосунки, але їм ніхто не вірив. Порівняння Нестора зі світлиною Хоми дозволяло оточенню виявити значну схожість між хлопчиком і чоловіком.

Родинна ідилія

Врешті виконавиці “Цьомчиків” увірвався терпець і в інтерв’ю Gloster, вона розповіла всю правду. Виявляється, Цибульська зі своїм обранцем вже два десятиліття разом. Вони обоє родом із Радивилова, разом навчалися в школі і після того весь час підтримували стосунки. От тільки до весілля справа не дійшла ні до, ні після народження первістка.

Сергій Грисюк займається сімейним молочним бізнесом. Разом із батьком і братом чоловік зірки керує ТОВ “Радивилівмолоко”. Для нього Оля – не зірка, а та сама 10-класниця, яку він колись покохав уперше. Слава й пізнаванність дружини не заважають Сергію ставитися до Цибульської насамперед як до близької людини. Коли почалася війна, родина перебралася на Рівненщину, але згодом знову повернулася до Києва.

Вітаючи коханого з днем народження, Оля виклала в мережу щемке відео, яке викликало захоплення в її Інстаграм-підписників.

Серед коментів можна зустріти й дописи відомих людей:

“Який файний хлопець, молодець, що вийшов з тіні! Ви чудова пара та родина! Дай Боже міцного здоров’я та мирного неба!” – написав Павло Зібров.

“Блін, Оля! Такого гарного мужика ховала!” – у притаманному їй стилі відзначилася Оля Полякова.

Менш титуловані підписники привітали зірку з іменинником, побажавши “щастя, Божої опіки і любови”.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.