Хто у шлюбі Дантеса і Дорофєєвої заробляв більше та за чий рахунок вони жили: Кацуріни не потягнуть

Зірковий шлюб Наді Дорофєєвої і Дантеса протримався 7 років. Початок 2022 року став фатальним для життя пари. Артисти роз'їхалися, і кожен пішов своїм шляхом по життю. Але чоловік вирішив поностальгувати і пригадати спільні будні. Зокрема, розповів про розподілення сімейного бюджету.

Коли вони зблизилися, молодик з подивом дізнався, що його обраниця заробляє трішки більше, ніж він. Це його образило, розповів Володимир YouTube-каналу “ебаут”. Його гурт «ДіО.фільми» якраз розпався, і він став розглядати варіанти покращення матеріальних статків. Закохану Надю, здавалося, все влаштовувало. Вона просто не звертала уваги на матеріальні питання і навіть не цікавилася, скільки заробляє хлопець.

Дві пари розпалися практично в один день

Ще за 3 роки до одруження пара зібралася їхати на відпочинок до Єгипту. На все про все потрібно було 16 тисяч. Гудков мав лише 18 тисяч на рахунку, але не спасував, вирішив витратити все, щоб тільки порадувати кохану:

“Я кажу, ну, поїхали, я зароблю. Так ми і жили. Гроші були для того, щоб їх витрачати…”

Спільний бюджет

Після весілля бюджет став спільним, тож уже важко було порахувати, хто і на скільки вкладається. До цього Дорофєєва зазвичай тримала зароблені гроші вдома, та чоловік умовив покласти їх на банківський рахунок. Він був спільним. Кожен витрачав, скільки потрібно, і не контролював іншого.

Дорофєєва втішилася в обіймах Кацуріна

Дантес взяв на себе оплату комунальних послуг. Повважав, що знімати показники лічильника, рахувати куби і вираховувати їхню вартість надто складно для жіночих мозків. Дружина не заперечувала, віддавши благовірному кермо правління в цьому питанні.

Розставання

На жаль, такі демократичні стосунки не зберегли міцність родини. Голубки розсталися у січні 2022-го. До весни вдавалося тримати цю новину в таємниці. Потім правда спливла. Разом із зірковим розвалилося і подружжя Кацурінів.

Дантес зблизився з покинутою Кацуріним дружиною

Голова родини Міша, ресторатор і музикант, пішов від дружини до Дорофєєвої, а його колишня сповістила широкий загал, що у неї намітилися стосунки з Дантесом. Як пояснила рестораторка, саме Володя залишався поруч у найтяжчі моменти її життя. То між ними і спалахнула іскорка.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.