“Емоційно дуже складно”: Камалія зізналась, як війна змінила їхні з Захуром стосунки та домашній побут

Відома українська співачка нещодавно взяла участь в інтерв'ю та чесно зізналась, як після початку повномасштабного вторгнення змінились її з чоловіком особисті стосунки

Нещодавно відома українська співачка Камалія прийшла разом зі своїм чоловіком в гості до студії “Люкс ФМ”. В ефірі програми “Слава+Таня” ведучі поставили подружжю чимало цікавих запитань. Одним із них стало, чи змінились їхні стосунки після 24 лютого.

Українська артистка Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур завітали в гості до студії “Люкс ФМ”

Камалія прокоментувала стосунки з чоловіком

Український журналіст Слава Дьомін вирішив поцікавитись у зіркового подружжя, чи змінились їхні стосунки після початку повномасштабного вторгнення. Ведучий зауважив, що за останні вісім місяців дуже багато сімей розпались, посварились або ж їхні стосунки значно погіршились. Саме тому багатьом українцям цікаво, чи все добре в шлюбі Камалії та Мохаммада Захура.

Знаєш, ми підтримуємо одне одного. В нас все нормально, – сміється Камалія, – в нас все окей, але складно, емоційно дуже складно, тому що Захур зараз “мапапочка”, адже я постійно їжджу зі своєю місією волонтерства, благодійності, зі своїми фондами по Європі, їжджу в Україну, дуже часто залишаю дівчаток [Арабелла та Мірабелла – двійнята Камалії та Захура] в Лондоні

Камалія та Мохаммад Захур зізнались, що їхні стосунки не стали гіршими після початку повномасштабного вторгнення
Камалія та Мохаммад Захур зізнались, що їхні стосунки не стали гіршими після початку повномасштабного вторгнення

Українська співачка зізналась, що основними труднощами для сімейства є постійно бути розлученими відстанню. Хоча, зізнається Камалія, чоловік сильно підтримує її в творчому та професійному плані, а також бере на себе частину домашнього побуту, аби полегшити життя своїй коханій.

У відповідь на запитання Слави Дьоміна про те, як ставиться сам Мохаммад Захур до потреби самостійно доглядати за двійнятами, мільярдер відповів, що все добре. Втім, зізнався чоловік Камалії, він на своєму досвіді відчув, що люди, які працюють нянями або ж водіями, виконують неймовірно важку роботу. Мохаммад Захур зізнався, що, хоча вони завжди усміхнені, їхню працю категорично не можна обезцінювати.

Крім того, Камалія розповіла, що її чоловік вчиться робити зачіски своїм донькам, а самі Арабелла та Мірабелла вже вміють заплітати одна одній косички. Більш того, зіркові доньки вчаться робити більш складні та цікаві зачіски, а тренуються на волоссі одна одної.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.