“Зробили лицемірну”: переможниця “Холостяка” Даша Квіткова зізналась, як монтажери перекручували її слова

Учасниця та переможниця телевізійного реаліті-шоу "Холостяк" чесно зізналась, що творці проєкту зробили все можливе, аби перекрутити її слова за допомогою монтажу

Даша Квіткова стала учасницею та переможницею дев’ятого сезону відомого телепроєкту “Холостяк”. Після завершення знімання реаліті-шоу дівчина вийшла заміж за Микиту Добриніна, а зараз молоде подружжя виховує дитину. Втім, в інтерв’ю для Петра Заставного Квіткова зізналась, що під час монтажу телепроєкту її слова часто перекручували, аби виставити її лицемірною.

Даша Квіткова про телешоу “Холостяк”

Учасниця дев’ятого сезону реаліті-шоу ніколи не приховувала того, за чим насправді прийшла на “Холостяк”. Дівчина часто зізнавалась, що в пріоритеті для неї було знайти коханого чоловіка, а подруги в Даші Квіткової є і без телешоу. Саме тому, за зізнанням дівчини, вона ніколи не “водила дружбу” зі своїми конкурентками та постійно висловлювалась прямо та відверто.

Втім, на телеекрані її поведінка виглядала разюче іншою. За словами Даші Квіткової, в цьому винні продюсери та монтажери телепроєкту, які маніпулювали тим, що сказала дівчина та “зліплювали” сюжети таким чином, аби виставити дівчину в поганому світлі.

Даша Квіткова та Микита Добринін виявились найміцнішою парою на телепроєкті, попри життєві випробування
Даша Квіткова та Микита Добринін виявились найміцнішою парою на телепроєкті, попри життєві випробування

Крім того, як зізналась Даша Квіткова, після завершення знімання телешоу, вони з Микитою Добриніним зустрічались, втім публіка про це не знала. Саме тому кожен новий випуск закохані дивились разом – через це виникло чимало сварок. Микита Добриніна та Даша Квіткова на телеекрані говорили такі речі, які в житті, за словами дівчини, ніколи би не сказали.

Були неймовірні сварки. До сліз, істерик. Я знала, що він деякі речі не говорив, але змонтували так, ніби все навпаки

– зізналась переможниця реаліті-шоу.

Даша Квіткова про “прохання” творців шоу

Дівчина також зізналась, коли на одному з перших тижнів до неї підійшла психологиня телепроєкту “Холостяк” та здивовано спитала, чому вона сидить мовчки. Так, після кастингу з Даші Квіткової без попередження та обговорення вирішили зробити стерво. Крім того, за зізнанням переможниці шоу, під час знімання проєкту були заборонені будь-які гаджети та навіть книги. Таким чином, учасниць буквально “запирали” в чотирьох стінах та змушували думати тільки про роботу на зніманні “Холостяка”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.