Ігор Кондратюк зізнався, коли та після чого остаточно посварився з Оксаною Марченко: “Втратили розуміння”

Відомий українська проддюсер і телеведучий Ігор Кондратюк згадав, коли перестав підтримувати дружні зв'язки зі зрадницею України Оксаною Марченко.

Ігор Кондратюк багато років працював на телебаченні разом з Оксаною Марченко в розважальних шоу каналу СТБ “Х-Фактор” і “Україна має талант”. На екранах вони виглядали як добрі друзі, а познайомилися вони раніше, на телеканалі УТ-1. З чоловіком Марченко Віктором Медведчуком Ігор також знайомий особисто:

Я знайомий з Віктором Медведчуком як з чоловіком Оксани Марченко, а не як з українським політиком

Оксана Марченко с мужем Виктором Медведчуком
Ігор Кондратюк зізнався, коли та після чого остаточно посварився з Оксаною Марченко

Але продюсер не знає, чи правда, що Медведчук повністю проплатив “Х-Фактор” і що це шоу було створено саме для Марченко. Як відмітив Кондратюк, для нього цей проект створив канал СТБ, а як вони знайшли на це кошти йому було байдуже.

Їх доброзичливі відносини закінчилися 8 років назад:

Ми з нею почубилися в 2014 році, по різному сприйняли навіть не окупацію Криму, а історію, яка відбувалася на Донбасі на той час. Я категорично написав в Фейсбуці, що потрібно робити. Ми по суті з весни 14 року втратили розуміння

, – розповів Кондратюк.

Ігор Кондратюк зізнався, коли та після чого остаточно посварився з Оксаною Марченко
Ігор Кондратюк зізнався, коли та після чого остаточно посварився з Оксаною Марченко

Також екс-суддя “Х-Фактору” розповів неочікуваний факт, що під час співпраці з Марченко вона йому по-дружньому робила зауваження, коли він переходив на російську мову, якщо на шоу приходили учасники-росіяни. Оксана вважала, що це їх особиста проблема, що вони не розуміють українську і не треба їм підігравати, але те, що вона декларує сьогодні – дуже відрізняється від того.

У мене немає ніякого бажання слухати Оксану Марченко, вона продалася, безумовно зрадниця. Будь хто, хто після березня 2014 року підігрує росіянам, керівництву росії, вони є зрадниками. Вони є зрадниками яких або використовують в темну, але цю сім’ю ніхто в темну не використовував, ця сім’я скоріш за все використовувала в темну тих, хто просив її працювати проти України

, – відмітив Ігор.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.