“Це тривало рік”: Анастасія Приходько зізналася, чи домагався її Костянтин Меладзе та поділилася деталями

Відома українська співачка Анастасія Приходько розповіла шанувальникам детальніше про те, що відбувалось між нею та Костянтином Меладзе під час їхньої співпраці

Заслужена артистка України, громадська та політична діячка, співачка та учасниця “Фабрики зірок-7” – все це про Анастасію Приходько. Багато шанувальників захоплюються особистістю артистки та цікавляться її приватним та професійним життям. В недавньому інтерв’ю для “ЖВЛ” Настя Приходько детальніше розповіла про те, що відбувалось між нею та продюсером Костянтином Меладзе під час їхньої співпраці.

Анастасія Приходько про ситуацію з Меладзе

Співпраця української співачки та відомого продюсера почалась після того, як зірка виграла в сьомому сезоні “Фабрики зірок”. Так, Костянтин Меладзе продюсував Настю Приходько декілька років, після чого контракт було розірвано. За зізнанням співачки, продюсер є неймовірно важкою людиною. Хоча повну історію Приходько розповідати відмовляється, вона зазначає – співпраця з Меладзе довела її до панічних атак.

Анастасія Приходько прокоментувала співпрацю зі своїм колишнім продюсером Костянтином Меладзе
Анастасія Приходько прокоментувала співпрацю зі своїм колишнім продюсером Костянтином Меладзе

Вперше про міжособистісні непорозуміння з Меладзе Анастасія Приходько заговорила минулого року. Тоді артистка навіть не натякнула на те, що могло між ними статись, втім зізналась, що ця історія стовідсотково може стати черговим гучним скандалом у світі шоубізнесу. Багато прихильників неправильно інтерпретували слова знаменитості та вирішили, що Анастасія Приходько стала жертвою домагань.

Втім, артистка зізналась, що їй ніхто не пропонував зробити кар’єру через ліжко. Настя Приходько зазначила, що їхні “професійні умови” передбачали інші речі, про які вона все ще не готова говорити. Так, за зізнанням співачки, вона не хоче розповідати про ситуацію, що трапилась під час повномасштабної війни в Україні.

Я не можу розповісти зараз. Я знаю, що якщо почну про це говорити, ця тема дуже підніметься

– зазначила Приходько і додала, що навіть такі незначні деталі їй важко розповідати, адже вона одразу пригадує те, що сталось і їй стає погано на душі.

Крім того, за зізнанням артистки, ця ситуація була не одноразовою. Неналежна поведінка Костянтина Меладзе тривала рік, а відходила від наслідків Настя Приходько близько п’яти років.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.