“Давайте знову веселитися”: Сергій Притула прокоментував своє ймовірне повернення на українське телебачення

Відомий український шоумен і телеведучий останнім часов з головою пірнув у волонтерство. Втім, зазначає Сергій Притула, все можливо й він ймовірно повернеться на телебачення

Сергій Притула відомий в Україні діяльністю в різних, абсолютно паралельних, сферах. За роки своєї активної професійної діяльності, шоумен намагався стати мером Києва, був причетний до державної діяльності. Проте, найбільше українцям запам’ятався в образі всемогутнього волонтера.

Від початку повномасштабної війни в Україні знаменитість займається збором коштів для потреб української армії. Сергій Притула закриває збори за ліченні години, саме тому зізнається, що нині йому не до телебачення. Втім, в інтерв’ю для YouTube-каналу “Розмова” знаменитість зізнався: все можливо.

У новому інтерв'ю для YouTube-каналу Сергій Притула відверто відповів на багато цікавих запитань про своє життя та діяльність
У новому інтерв’ю для YouTube-каналу Сергій Притула відверто відповів на багато цікавих запитань про своє життя та діяльність

Сергій Притула про повернення на українське телебачення

Відомий український гуморист, актор і телеведучий пов’язав своє життя з медійною сферою. Більше двадцяти років Сергій Притула є ледве не обличчям українського телебачення, а тому, зізнається знаменитість, він ще не готовий остаточно “поставити хрест” на такій важливій частині свого життя.

Сергій Притула зазначає, що від початку повномасштабного вторгнення в Україну всередині нього змінилось багато, він знайшов чимало нових сенсів та буквально переосмислив усе життя – як і мільйони українців. Саме тому, зізнається артист, йому важко нині говорити про майбутнє повернення на телебачення.

Сергій Притула зазначив, що він не готовий назавжди завершити зі своєю медійною діяльністю, втім від деяких речей відмовиться
Сергій Притула зазначив, що він не готовий назавжди завершити зі своєю медійною діяльністю, втім від деяких речей відмовиться

Проте, за словами Сергія Притули, він точно знає одне: тепер він майже не бачить себе в розважальній сфері телебачення.

Треба мати внутрішню гармонію, щоб вийти після війни, зробити вигляд, ніби нічого не трапилося, і сказати: “Ну що, а тепер давайте знову веселитися”

– прокоментував знаменитість.

Крім того, Сергій Притула додав, що він обов’язково подумає про ймовірне повернення до царини розважальних телепроєктів, але тільки після перемоги України. Так, знаменитість зазначив, що він серйозно підійде до прийняття рішення й обов’язково повідомить своїм шанувальникам про те, що врешті-решт вирішив.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.