Святослав Вакарчук з “Океан Ельзи” розповів про свій заробіток під час війни: “Гроші мене не цікавлять”

Відомий український співак прокоментував свій заробіток під час повномасштабного вторгнення. Артист зазначив, що його доходи впали до нуля та зізнався, що нині рятує

Український співак Святослав Вакарчук здобув свою популярність та визнання у складі рок-гурту “Океан Ельзи”. Пісні знаменитості обожнюють ледве не всі українці, ба більш – творчість артистів стала популярною навіть за кордоном. Здавалось б, з таким гучним іменем не має бути проблем із заробітком. Втім, в інтерв’ю для Forbes Ukraine Святослав Вакарчук зізнається, що зараз творчим людям доводиться “не солодко”.

Соліст найпопулярнішого гурту в Україні зізнався, як заробляє на життя під час повномасштабної війни

Святослав Вакарчук про свій заробіток під час війни

Зараз учасники гурту “Океан Ельзи” поставили свою творчість на паузу. Знаменитості не випускають нових хітів і займаються виключно благодійною діяльністю. Звідси виникає питання: яким чином Святославу Вакарчуку вдається забезпечувати себе та свою родину в ці непрості часи.

За зізнанням артиста, він живе коштом роялті – це гроші, які надходять виконавцям за прослуховування шанувальниками їхніх композицій. Святослав Вакарчук розповів, що останнім часом роялті суттєво збільшується, адже все більше українців та жителів інших країн прослуховують творчість “Океану Ельзи”.

Проте, зізнається артист, навіть ці гроші вони не зберігають виключно для себе. За словами Святослава Вакарчука, частину заробітку від прослуховування їхньої творчості, вони передають на благодійність та волонтерство. Особливий акцент гурт “Океан Ельзи” робить на піснях, що присвячені воєнній тематиці – кошти від них особливо йдуть на потреби армії та українців.

Чергові роялті ми передали фонду Притули

– розповів Святослав Вакарчук.

Український музикант зізнався, як ставиться до грошей та який його найголовніший талант

Святослав Вакарчук про своє ставлення до грошей

За зізнанням артиста, йому нецікавий великий статок та незліченна кількість грошей. У минулому Святослав Вакарчук намагався займатись інвестиціями, проте нічого хорошого з цього не вийшло. Артист зізнався, що це – не його стихія, адже для того, щоб мати успіх у фінансовій сфері, потрібно бути людиною “іншого складу”.

Святослав Вакарчук зазначив, що він артист, а його талант і призначення – створювати музику. Саме тому він не рахує гроші, проте зізнається, що останнім часом доходи впали до нуля.