Чим не влаштував відому кулінарку чоловік-угорець: причини розлучення Даші Малахової і Чаби Бакоша

Прихильники кулінарії з захватом спостерігали за вправними діями Даші Малахової в програмі "Школа смачного життя" і "Картата потата" й щиро раділи, що ведуча знайшла своє щастя з режисером Чабою Бакошем і народила йому двох діточок. Тим сильніше приголомшила новина про розлучення знаменитості.

Довгий час Даша тримала при собі причини розбіжностей з угорцем. І лише нещодавно відкрила завісу таємниці в інтерв’ю Rostyslove Production:

“Я розлучилася зі своїм другим чоловіком саме тоді, коли 2014 року я пішла на Майдан, а він не хотів зі мною йти. Я сказала, що він “ватний” і розлучилася із ним”.

Не можна сказати, що саме ця відмова розвалила зіркову родину. Звісно, непорозуміння виникали й раніше, нашаровуючись віч-на-віч. Але саме цей важливий момент став точкою неповернення в стосунках з Чабою. Малахову не зупинило навіть те, що на той момент вони з чоловіком виховували двійко дітлахів.

Третє одруження

Це дивно, але на нещасті Даші вдалося побудувати нове щастя. Коли актриса зібралася йти в АТО, вона попередньо записалася на кросфіт. Тренером молодички став Сергій Сулима. Попри різницю у віці в 10 років, молодик захопився симпатичною підопічною.

Третій чоловік Даші Малахової молодший за неї на 10 років

Невдовзі вони вже були разом. За рік розписалися. Сини Даші Матяш та Олівер ніяк не могли зрозуміти, чому поруч немає тата. Жінка паралельно змушена були розв’язувати питання розлучення з Чабою. Звісно, процес притирання відбувався дуже складно:

“Мої діти, велика різниця у віці, дуже різне минуле”.

Голубки кілька разів намагалися розлучитися. Та потім сідали поруч і починали говорити, усвідомлюючи, що кожен має виступати підтримкою для свого партнера:

“Це, напевно, і є кохання”.

З Сергієм Малахова живе вже 6 років поспіль. Слід відзначити, що першим чоловіком Даші був англієць. Вони мали спільний ресторанчик Martin’s Kitchen в Уельсі. Покинути благовірного і повернутися до української столиці знаменитості довелося через важку хворобу матері.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.